Terra'nın yeni CEO’su Amani'den itiraf

Terraform Labs’ın yeni CEO’su Chris Amani, şirketin çeşitli projelerinin engellendiğini açıkladı.

Terra'nın yeni CEO’su Amani'den itiraf

Blockchain şirketi Terra’nın arkasındaki şirket olan Terraform Labs’ın yeni vekaleten CEO’su Chris Amani, şirketin çeşitli projeleri geliştirme çabalarının sürekli olarak suçlamalar tarafından baltalandığını belirtti. Amani, bu durumun Terra’yı ‘aşılması gereken büyük bir dağ’ ile karşı karşıya bıraktığını ifade etti.

Terraform Labs’ın yeni vekaleten atanmış CEO’su Chris Amani, sürekli olarak ortaya çıkan suçlamaların, şirketin bir dizi projeyi geliştirme çabalarını düzenli olarak engellediğini, böylece Terra’nın “aşılması gereken büyük bir dağ” ile karşı karşıya olduğunu belirtti.

Amani, bu açıklamaları kısa bir süre önce gerçekleştirilen bir topluluk toplantısında yaparak, Terra’nın karşılaştığı zorlukları paylaştı. Bu konuşma, eski CEO Do Kwon‘un hukuki sıkıntılarına rağmen, Amani’nin Terra’nın yeni CEO’su olarak görevlendirilmesinin hemen ardından gerçekleşti.

Amani, suçlamaların, Kwon’un hâlâ Karadağ’daki bir hapishanede bulunurken ve ABD veya Güney Kore’ye iadesi muhtemelken, Terra’nın yakın zamanda elde ettiği hızı aksattığını belirtti. Konu hakkında yaptığı açıklamada Amani şu ifadeleri kullandı:

"Her seferinde biraz ilerleme kaydettiğimizde, bir suçlama ya da işlerimizi sekteye uğratacak başka bir olay oluyordu."

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.