The Boys 4. sezon için yeni bir fragman daha geldi

Prime Video'nun sevilen dizisi The Boys'un 4. sezonu için yeni bir fragman daha yayınlandı. Büyük bir savaşın başlayacağını gösteren fragman, heyecanı farklı bir boyuta taşımayı başarıyor.

The Boys 4. sezon için yeni bir fragman daha geldi

Amazon Prime Video, sevilen dizisi The Boys'un 4. sezonu için yeni bir fragman yayınlandı. Meksika Comic-Con'daki The Boys 4. sezon paneli sırasında gösterilen ve dünya prömiyerinin hemen ardından internette yayınlanan fragman, Prime Video'da bir başka kanlı maceranın başlayacağını müjdeliyor.

Fragman, Gen V adlı yan dizideki önemli hikayelerin ana diziye taşınacağını da doğrularken, aynı zamanda The Boys evrenindeki en ünlü süper kahraman takımı olan Seven ile kanunsuzlar arasında büyük bir savaşın başlayacağını gösteriyor.

Aralık 2023'te, 4. sezonun ilk fragmanı ile Jeffrey Dean Morgan'ın gizemli karakteri ve Homelander vs Starlight tanıtılmıştı. İki ay sonra Prime Video, The Boys'un 4. sezonunun 13 Haziran'da yayın platformundaki yerini alacağını ve popüler dizinin gelecek sezonunun lansman gününde üç bölümlük bir prömiyerle başlayacağını doğruladı.

The Boys'un yeni fragmanında ise Butcher; Hughie, Starlight ve Boys'un geri kalanına zamanın giderek daraldığını ve zayıflayan kalbiyle birlikte kalan sayılı günlerinde, süper kahraman topluluğuna ölümcül bir virüs salmayı planladığını açıklıyor. Butcher bunun için, “Supernatural” mezunu Jeffrey Dean Morgan tarafından canlandırılan ve insanlığı kurtarmak için süperlerin bir an önce tamamen yok edilmesini isteyen yeni bir karakterle işbirliği yapıyor.

Fragmanın başka bir kısmında, Homelander'ın insanlığın yeni çağ tanrıları olarak Seven'a boyun eğmesini sağlamak için yaptığı şeytani plandan bahsediliyor. Ayrıca fragmanda politikacı Victoria Neuman'ın ABD'nin yeni başkan yardımcısı olduğu açık bir şekilde doğrulanıyor ve çok sayıda kanlı aksiyon sahnesi görülüyor.

Amazon dizisinde rol alan oyuncular arasında; Urban, Quaid, Starr, Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti yer alıyor. Emmy ödüllü dizi Sony Pictures Television, Kripke Enterprises ile Amazon MGM Studios, Original Film ve Point Grey Pictures tarafından ortaklaşa hazırlanıyor.