The Walking Dead: The Ones Who Live fragmanı yayınlandı

Walking Dead’in merakla beklenen, Rick ve Michonne'un hikayesini konu alan yan dizisi The Walking Dead: The Ones Who Live’in ilk fragmanı yayınlandı. Peki, The Ones Who Live ne zaman yayınlanacak?

The Walking Dead: The Ones Who Live fragmanı yayınlandı

Rick ve Michonne'un hikayesini anlatacak olan, merakla beklenen Walking Dead yan dizisine dair pek çok tanıtım gördük ama ilk kez tam bir fragman yayınlandı.

Andrew Lincoln ve Danai Gurira, 25 Şubat'ta AMC'de prömiyeri yapılacak olan The Walking Dead: The Ones Who Live'de başrolleri paylaşıyor. İki karakter de ana diziden ayrıldıktan sonra, yıllar boyunca nerede olduklarına dair pek bir ipucu alamadık. Bu ilk fragman ise bazı ipuçları veriyor ve iki karakterin bambaşka yerlerde olduğunu gösteriyor. En azından başlangıçta göreceğimiz bu.

Görünüşe göre hikaye, Rick'i bulma arayışında olan Michonne ve bir askeri gücün içine yerleştirilmiş olan Rick ile başlıyor. Elbette yolları er ya da geç kesişecek ama bu fragman, dizinin tam olarak ne hakkında olduğu ve ne kadar devam edebileceği sorusunu gündeme getiriyor: Rick ve Michonne'un ayrı olduğu bir sezon mu izleyeceğiz? Yeniden birleşme sezon ortasında mı olacak? Peki o zaman ne olacak?

The Walking Dead: The Ones Who Live, 25 Şubat'ta AMC ve AMC+ kanallarında yayınlanmaya başlanacak.