Toshiba'dan CES 2013'de yepyeni ürünler

Toshiba, yeni akıllı saatini, 4K televizyonunu ve yeni LED TV'lerini CES 2013'de ortaya çıkardı!

Toshiba'dan yepyeni ürünler

Toshiba, CES 2013'te yeni Ultra HD 4k TV'sini sunuyor: Toshiba L9300 serisi. 4KTV, mevcut 1080p TV lerden 4 kat daha yüksek çözünürlüğe sahip. Böylece içerikşu ana kadar izlediğiniz HD TV'lerden alıştığınızın ötesinde net ve parlak. Toshiba, ultra-ince çerçeveli şık metal tasarımlı 4K TV modelini 39, 50, 58, 65ve 84 inçebatlarında pazara sunmayı hedefliyor. Toshiba'nın CEVO 4K quad ve dual coreişlemcisi hem ultra-yüksek çözünürlüklü video hem de içerik görüntüsünün iyileştirilmesine yardımcı olurken, Toshiba ClearScan 240Hz yenileme hızı ile de daha hızlı videolar sağlanıyor.

1080p görüntü, Ultra HD seviyesine yükseltilir ve iyileştirilirken, Toshiba 2 ekstra çekirdekli quad core işlemci kullanıyor (Quad + Dual Core işlemci).

Toshiba'dan yeni akıllı saat;

1.7'' renkli OLED ekranlı ve akıllı telefon özellikli yeni saati ile e-mailleriniz, çağrılarınız ve mesajlarınızı yönetebilir, aynı zamanda nabzınızı ölçüp kayıt altına alabilir veya sağlık verilerinizi kaydedebilirsiniz. Üstelik güvenliki çin üzerinde parmak izi okuyucusu da mevcut.

Toshiba yeni LED TV modelleri — L2300, L7300,L4300 serilerini de fuarda görücüye çıkardı. Yeni serilerdeki Cloud TV, içeriğe daha kolay erişim, mobil aygıt interaktivitesi ve akıllı fonksiyonların server tabanlı yükseltilebilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca Toshiba yeni ev bulut sistemi ( Cloud home ) ile evdeki cihazları tv, bilgisayar ve hatta buzdolabındaki ekrandan yönetebilirsiniz.

Toshiba'nın Hybrid Ultrabook + Tablet modeli U920t beraberinde dünyanın ilk 1 TB Hybrid HDD'li ürünlerinden 3D özellikli QosmioX870 sergilenirken, Server erişimli Cloud TV, Wi-Fi/Miracast özellikleri, 3D ve4K yükseltme özellikli yeni Blu-ray DVD'ler diğer ilgi çeken ürünleri arasında yer aldı.

Okuyucu Yorumları