Toshiba'dan yeni Ultra HD TV

Toshiba'nın yeni TV'leri, Ultra HD, kişiselleştirme, sosyal ağ özellikleri ve fazlasıyla geliyor!

"HD'yi UHD yapan TV" geliyor!

Toshiba, L9 serisi yeni Ultra HD (3840 x 2160 piksel) çözünürlüklü 3D Akıllı LED televizyonların üç ekran boyutuyla piyasaya sunulacağını duyurdu: 213cm (84"), 165 cm (65") ve 146 cm (58").

L9 serisindeki televizyonlar, orijinalinde UHD olarak üretilmeyen içerikleri de kullanabiliyor. Toshiba CEVOTM 4K multi-işlemcinin akıllı yükseltme özelliği sayesinde HD görüntüler otomatik olarak UHD'ye yakın olarak görüntüleniyor. L9 serisi tüm modeller Full HD 3D görüntüleri gösterecek şekilde tasarlanmış. Dev boyutlu 84" versiyonu ve 65" modeli sinema salonlarından tanıdığımız pasif 3D teknolojisine sahipken, 58" modelinde ise aktif örtücülü 3D teknolojisi dâhili olarak yer alıyor. Derinlik kontrol özellikli 2D'den 3D'ye dönüştürme aracı ise 2D, DVD veya Blu-ray Diskler'deki mevcut film koleksiyonlarına yeni bir boyut katıyor.

L9 serisi televizyonlar Toshiba Cloud TV özelliğine sahipler. Kişiselleştirmeyi temel alan Toshiba Cloud TV, kullanıcılara onlara özel öneriler ve sosyal paylaşım imkânları sunuyor. Arama motoru hem internete bağlı Elektronik Program Kılavuzu (EPG) ve Video-on-Demand hizmetleri, hem de ev ağının içindeki diğer cihazlarda kayıtlı olan sevilen dizileri, şovları, filmleri, spor programlarını, vb. keşfediyor. Seçkin televizyon uygulamaları ve web tarayıcı, hava durumu gibi araçların yanı sıra Toshiba Cloud TV, kullanıcıların mobil cihazları ile kolayca etkileşim kurmalarına imkân tanıyor. Portal, Aile Takvimi ve Kişisel Mesajlaşma, kanal ya da program değiştirildiğinde anında yenilenen canlı tweet'lere kadar pek çok Sosyal TV hizmetini içeriyor.

Okuyucu Yorumları