Toshiba, yeni UltraHD TV'sini duyurdu

Toshiba, 3D ekran, yeni Cloud TV gibi işlevleriyle dikkat çeken yeni 4K televizyon serisini tanıttı!

Toshiba'dan 4 kat çözünürlük!

Toshiba –TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.ş 4K Ultra HD televizyonların L9300 Serisini duyurdu. Günümüzün 1080p full HD televizyonlarından dört kat fazla çözünürlüğüne sahip yeni Toshiba L9300 Serisi televizyonlar, filmler, TV şovları, video oyunları, fotoğrafgörüntüleme ve PC uygulamaları için üst düzey seyir deneyimi sunuyor.

Toshiba'nın tescilli CEVO 4K Quad+DualCore (Dört+İki Çekirdekli) İşlemcisine sahip L9300 Serisi televizyonlar UltraHD görüntü işlemede yüksek bir kalite sunuyor. UltraHD görüntü işleme, 4K'dandaha düşük içeriklerden Ultra HD kalitesine yakın net görüntü kalitesi elde eden Çözünürlük Yükseltme (Resolution Restoration), çözünürlük etkisi ile uyumlu renk yoğunluğu yaratan Renk Gamı Çoğaltma (Color Gamut Enhancement) ve görüntüleri daha önce hiç olmadığı kadar canlı gösteren Yüzey Parlaklığını Çoğaltma (Surface Brilliance Enhancement) özelliklerini barındırıyor.

Hem modern hem de sade ve seçkinyepyeni tasarımlarıyla L9300 Serisi metalik çerçeveye uyumlu şık çerçeve ayağına sahip. L9300 Serisi UltraHD televizyonların 65 ve süper geniş 84-inç sınıfıekran boyutları bulunuyor.

Gelişmiş Cloud TV

İleri düzey akıllı bağlantı deneyimi sunan L9300 Serisi, gelişmiş Cloud TV özelliklerine de sahip. Cloud TV kullanıcının ilgilendiği içerikleri kolayca bulmasına ve satın almasına imkân verirken, bağlantı deneyimini de farklı bir boyuta taşıyor. Cloud TV, haber içeriklerine erişim,daha iyi mobil cihaz etkileşimi, pratik sosyal etkileşim hizmetleri,sunucu-tabanlı yükseltme (upgrade) gibi pek çok özelliğe sahip.

Okuyucu Yorumları