Toshiba'dan Dev Gibi Bir OLED TV: X97

Toshiba, Samsung ve LG gibi devlerin hüküm sürdüğü OLED TV pazarına, canavar gibi bir TV ile giriş yapıyor!

Toshiba'dan dev gibi bir OLED TV!

Televizyon dünyasında az sayıda büyük oyuncu hakim. Bunlar arasında üst seviyede LG, Sony, Samsung ve Panasonic gibi markalar yer alıyor ve her yıl yeni teknolojilerle donattıkları televizyonlarını, daha parlak panel ve daha ince çerçevelerle süsleyerek kullanıcılara sunuyorlar.

Toshiba ise, televizyon dendiğinde akla gelen ilk şirketler arasında yer almıyor. Muhtemelen sizlerin de pek azınızın evinde, Toshiba marka televizyon vardır. Ancak Toshiba 2017'de bu algıyı kırmak ve daha fazla eve girmek istiyor. Bunun için girişimlerini hızlandıran Japon devi, ilk adımı ilk OLED TV'sini tanıtarak atıyor.

Toshiba'dan Dev Gibi Bir OLED TV: X97

Toshiba'nın X97 serisi altında sunduğu OLED TV'leri, farklı boyutlarda modellerden oluşuyor. Bunlar arasında tepeyi 65 inç boyutunda olan model alırken, HDR10 standardı ve tepki süresi 1 ms'nin altında olmasıyla dikkat çekiyor.

Toshiba'dan Dev Gibi Bir OLED TV: X97

X97 serisinin yanı sıra ayrıca U77, U67, Smart serisi ve Entry serisi gibi 4 farklı televizyon serisini de gösteren Toshiba, U77 serisiyle 49 ila 55 inç boyutlu ekranlar sunuyorken, burada 10-bit renk derinliği göze çarpıyor. U67'de ise 43 ila 65 inç ekran seçeneği yer alıyor ve bu seride iki adet 4K seçeneği sunuluyor.

Toshiba'nın "uygun fiyatlı" kategorisinde ise Smart ve Entry serileri yer alıyor. Burada Full HD ve HD Ready seçenekleri sunan Toshiba, 24 ila 55 inç boyutları arasında ekranları kullanıcılara tedarik ediyor.

Toshiba'nın yeni televizyonlarını ülkemizde ne zaman göreceğiz belirsiz. Özellikle ülkemizde son dönemde adı satış haberleriyle anılan Toshiba, bakalım yoluna nasıl devam edecek.

Okuyucu Yorumları