TP-LINK ile sinyal problemine son verin

TP-Link'in yeni N Range Extender'ı ile kablosuz sinyal sorununuzu kökten çözebilirsiniz!

Sinyalinizi "uzatmanın" yolu

TP-LINK tarafından geliştirilen TL-WA850RE kablosuz Range Extender, geniş ev ve ofislerde sinyalin ulaşmadığı alanlarda sinyal gücünü arttırmayı ve böylece 300 Mbps kablosuz 802.11n hızı ile HD video izlemeyi online oyun oynamayı, dosyalara kolaylıkla ulaşmayı sağlıyor. Küçük ebatları, prize takılabilme özelliği, ile cihaz kolaylıkla konumlandırılabiliyor. Sinyal gücünü yükseltmek için WA850RE'de bulunan Range Extender düğmesine basmak yeterli oluyor, cihaz çok kısa sürede kablosuz ağı tanıyıp devreye giriyor.

TL-WA850RE'nin özellikleri şöyle sıralanıyor:

300 Mbps Range Extender: Sinyal gücünü arttırma özelliğine sahip 300 Mbps Range Extender, kullanıcıların mevcut bir kablosuz ağı korumaları ve ağın kapsama alanını büyük ölçüde geliştirmelerine yardımcı olur. 300 Mbps kablosuz 802.11n hızı ile müzik akışı, HD video izlemek ve online oyun oynamak için de ideal özelliklere sahip.

Esnek konumlandırma: Cihazın küçük boyutu ve prize takılarak monte edilebilme özelliği, hareket ettirilmesini ve konumlandırılmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca, TL-WA850RE profil fonksiyon özelliği sayesinde önceden eşleştirilmiş kablosuz ağları hatırladığından eşleştirilmiş router'ı değiştirirken cihazı sıfırlamaya gerek kalmıyor.

Tak çalıştır: Kullanıcılar yeni bir kabloya ihtiyaç duymadan mevcut kablosuz ağ menzili içinde, Range Extender üzerindeki butondan sonra kendi router'ları üzerinde yer alan WPS butonuna basarak kablosuz ağın kapsama alanını kolayca genişletebiliyor. Ayrıca, her iki butona bir kez daha basarak alıcı cihazlarla, hızlıca şifreli bağlantı kurabilirler.

Ethernet köprüsü: TL-WA850RE'nin tek bir Ethernet portu, Blu-ray oynatıcılar,oyun konsolları, DVR gibi kablolu cihazları bağlamak için Range Extender'ın kablosuz adaptör olarak işlev görmesini sağlar. Aynı zamanda cihazın arayüzünde bulunan seçenekler kullanılıp istenirse erişim noktasına dönüştürülebilir ve cihaz üzerinden yaratılan kablosuz ağ paylaşabilir.

Akıllı Sinyal Gösterge Işığı: Kademeli 5 sinyal ışığı ile, en iyi kapsama alanı ve performansa sahip olması adına range extender'ı yerleştirmek için doğru yeri bulmaya yardım eden TL-WA850RE'nin mevcut router'dan aldığı sinyal gücünü temsil eder.

TL-WA850RE'nin bazı özellikleri ve fiyatı

TL-WA850RE'nin bazı özellikleri ve fiyatı

TL-WA850RE' nin bazı özellikleri:

• Range Extender modu önceden ulaşılamayan alanlarda kablosuz sinyali artırır
• Minyatür boyutu ve duvara monte tasarımı ile kolay hareket ettirilir ve konumlandırılır
• Range Extender düğmesine basarak kablosuz kapsama alanını kolayca genişletme özelliği
• Akıllı Sinyal Gösterge Işığı Range Extender'ın yerleştirileceği doğru yeri bulmaya yardım eder
• Ethernet portu, Extender'ın kablolu cihazları bağlamak için kablosuz adaptör olarak işlev görmesini sağlar
• Internet aramaları, video akışı, online oyun oynamak için ideal olan 300Mbps kablosuz veri hızına sahiptir
• Gelişmiş yönetim için isme özel oturum açma özelliğini destekler (http://tplinkextender.net)
• Diğer 802.11n/g/b kablosuz cihazlar ile uyumludur
• Gelişmiş 64/128/152 bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK şifreleme özelliği güvenlik tehditlerine karşı ağınızı korur.

TP-LINK'in en yeni ürünleri arasında yer alan TL-WA850RE kablosuz N Rnage Extender'ın Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı, KDV dahil 99 TL.

Okuyucu Yorumları