TP-Link'in router-modemi satışta

TP-Link, hem modem hem kablosuz router özellikli yeni cihazını satışa sundu! İşte özellikleri...

İyi bir router mı aradınız?

TP-LINK Türkiye, 4 giriş yuvası olan ve telefon hattı üzerinden ADSL2+, kablo, fiber gibi farklı internet bağlantı tiplerini destekleyen, hem modem hem kablosuz router özellikli TD-W8960N'i satışa sundu. Cihaz 300Mbps'ye varan kablosuz N hızlarına ulaşabiliyor.

TD-W8960N, DSL modem, 4 giriş yuvalı 10/100Mbps bir kablosuz router ve kablosuz N erişim noktası işlevlerini birleştiriyor. Telefon hattı, kablo ya da fiber üzerinden yapılan internet bağlantılarını destekleyen ürünün buna uygun farklı giriş yuvaları bulunuyor. Bir kez kurulduktan sonra kablolu ya da kablosuz bağlantıyı seçmek ve cihazı internet gezintisi, IP telefon ya da HD video akışı gibi farklı amaçlar için kullanmak mümkün.

TP-LINK W8960N modem-router'ın VPN özelliği sayesinde dışarıdayken ofis ya da ev ağına ulaşmak mümkün oluyor. İnternet üzerinden şifre korumalı tünelleme olarak gerçekleştirilen bu işlev, böylece güvenlik açığı da oluşturmuyor. Ayrıca servis sağlayıcıların uzaktan yönetim sunucuları tarafından modemin birçok özelliğinin otomatik ayarlanabilmesine imkân veren TR-069 protokolünü de destekliyor.

TD-W8960N, en uygun bant genişliğinin kullanılmasını ve tıkanıklık olduğunda trafik önceliklendirme sağlayan IP QoS (Quality of Service)'i destekliyor. Güvenlik için tek tuş (WPS tuşu) ile şifre ayarlarının yapılabildiği ürün, otomatik olarak güvenli WPA bağlantı kuruyor. 'Ebeveyn Denetimi' ve 'Erişim Kontrol Listesi' özelliği ile ebeveyn ya da yöneticiler, çocukları ya da personeli için kısıtlı erişim ilkeleri oluşturabiliyorlar.

Okuyucu Yorumları