TP-Link modem alanlara güvenlik paketi bedava

TP-Link modem satın alanlar, artık bu güvenlik paketine de ücretsiz olarak sahip oluyorlar!

TP-Link alana hediye var!

TP-LINK ile Bitdefender'ın ortaklaşa yaptığı kampanya daha da güçlendi. Artık TP-LINK modem alanlara 'Bitdefender Total Security' güvenlik yazılımı hediye ediliyor.

TP-LINK, bazı modemlerde geçtiğimiz yıl ortasında başlattığı Bitdefender kampanyasını daha da güçlendirdi. Geçtiğimiz yıl TP-LINK modem alanlara Bitdefender Internet Security 2013 güvenlik yazılımı hediye ediliyordu. Şimdi ise daha güçlü koruma özelliklerine sahip olan Bitdefender Total Security 2014 yazılımı, TP-LINK TL-W8951ND, TD-W896N, TD-W8968, TD-W8970, TD-W8980 modellerini alan herkese ücretsiz olarak veriliyor.

TP-LINK Türkiye ile Bitdefender firmalarının işbirliği ile başlatılan bu kampanya kapsamında, Türkiye genelinde TP-LINK markalı kampanyalı modem alan herkes, dünyanın önde gelen güvenlik yazılımlarından Bitdefender Total Security'nin 55 dolar değerindeki bir kullanıcılı, bir yıllık sürümüne ücretsiz sahip oluyor.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, geçen yıl başlattıkları kampanyanın geri dönüşlerinin çok iyi olduğunu belirterek, "Bu yıl daha kapsamlı koruma yapan ve değeri daha yüksek olan bir yazılımı hediye etmeye başladık. TP-LINK modemlerini tercih edenler hem hızlı ve kesintisiz internete adım atacaklar, hem de güvenlik sorununu çözecekler. Bilgisayarlarında tüm işlerini güvenli bir şekilde halledecekler" diyor.

Kampanya, TP-LINK'in TL-W8951ND, TD-W896N, TD-W8968, TD-W8970, TD-W8980 modellerini kapsıyor ve Türkiye genelinde tüm satış noktalarında bu ürünleri alanlar ücretsiz olarak Bitdefender Total Security 2014 yazılımına da sahip oluyor.

Okuyucu Yorumları