TP-LINK'ten 24 portlu PoE switch

TP-Link, elektrik şebekesinden uzak noktalarda PoE ile çalışabilen yeni ürününü ortaya çıkardı!

"Elektriksiz" çalışan switch!

TP-LINK, Ethernet üzerinden elektrik taşımayı sağlayan yeni bir PoE (Power over Ethernet) switch'i satışa sundu. TL-SG3424P model PoE switch, 24 giriş yuvası (port) sayesinde çok sayıda ürün bağlamaya olanak veriyor.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, PoE switch'lerin özellikle kurumlara yönelik ürünler olduğunu vurgulayarak, "PoE ürünleri, daha çok kurumlarda kullandığımız çözümler. TL-SG3424P model PoE switch ise, çok sayıda PoE giriş yuvası bulunması, güçlü güvenlik özelliklerine sahip tamamen yönetilebilir gigabit bir switch olması ve rakiplerine göre son derece makul fiyatı nedeniyle kurumsal kullanıcıların tercih edeceği bir model" dedi.

TP-LINK'in JetStream serisi PoE switch'i olan TL-SG3424P, 320W toplam güç kaynağı ile Ethernet üzerinden 802.3at/af ile uyumlu olarak 24'e kadar cihazın ağa bağlanmasını sağlıyor. Çok güçlü güvenlik desteği de sunan ürün, 4 adet combo SFP yuvası sayesinde ağı genişletme esnekliği sunuyor.

Güçlü güvenlik

TL-SG3424P PoE switch, hem QoS hem DoS saldırılarına karşı ağı koruyan güçlü güvenlik özelliklerine sahip. Aynı zamanda veri trafiğinin düzgün ve hızlı olması için ağ yönetimini de kolay hale getiren ürün, kullanımı kolay olan web arayüzüne sahip. Ses ve videoların daha akıcı, hızlı ve temiz iletimi için zengin QoS desteği sunan TL-SG3424P; VLAN, port mirror, STP /RST/MSTP, Akış Kontrol fonksiyonu gibi pek çok uygulamaya da izin veriyor.

Bir bakışta özellikleri ve fiyatı!

Bir bakışta özellikleri ve fiyatı!

TP-LINK TL-SG3424P PoE Switch'in bazı özellikleri ve fiyatı ise şöyle:

- PoE switch,

- 802.3at/af uyumlu,

- PoE destekli 24 gigabit bağlantı noktası,

- Toplam Güç Kaynağı: 320W,

- Layer 2 özellikleri,

- 4K VLAN,

- GVRP (GARP VLAN Kayıt Protokolü),

- STP / RSTP / MSTP,

- IGMP Snooping,

- LLDP, LLDP-Med,

- DSCP QoS,

- Bant genişliği yönetimi,

- IP-MAC-Port-VID Binding,

- Erişim Kontrol Listesi (L2 ~ L4 ACL),

- 802.1x ve RADIUS Kimlik Doğrulama,

- SSL ve SSH şifreleme,

- Web tabanlı grafik arayüzü,

- Komut Satırı Arabirimi,

- SNMP v1/v2/v3,

- RMON (1,2,3,9 grup),

- Fiyat: 750+KDV (Tavsiye edilen satış fiyatı).

Okuyucu Yorumları