TP-Link'ten çift bantlı router

TP-LINK'in yeni çift bantlı router'ı ile kablosuz HD akışı yapmanın keyfine varın!

TP-Link'ten çift bantlı modem

Dual band özelliğine sahip olan router, aynı anda birden fazla kişinin ağ üzerinden çok sayıda işi gerçekleştirmesini sağlayacak 5GHz bandında 450 Mbps ve aynı zamanda 2,4 GHz bandında 300 Mbps'a kadar kablosuz bağlantı imkanı sunuyor. TL-WDR4300 ile bir yandan HD kalitesinde video izlerken, diğer yandan yüklü dosyaları indirmek, oyun oynamak, receiver aracılığıyla HD televizyon izlemek, elektronik fotoğraf albümünü karıştırmak, yazıcıdan baskı almak,müzik dinlemek, kısaca bir ev veya ofiste ağ üzerinden yapılacak bütün işleri hayata geçirmek mümkün oluyor. Cihaz 750 Mbps'ye varan kablosuz dual band bağlantı hızına sahip. Cihazda bulunan Gigabit Ethernet portları da kablolu ağın gücünü ve yeteneklerini arttırıyor.

USB 2.0 Girişleri: TL-WDR4300'ün çok fonksiyonlu USB 2.0 bağlantı noktaları USB yazıcılarını ağ yazıcısı haline getirerek, ağdaki tüm cihazların kullanımına açıyor. Ayrıca USB portuna bağlayabileceğiniz harici USB diskinizi bir ağ depolama noktasına çevirdiği gibi, ftp dosya sunucu özelliği ile ağınızdaki ve hatta internet üzerinden dışardaki tüm kullanıcılara diske erişim imkanı sunuyor.

Gigabit portlar: Cihazın üzerinde bulunan bir adet Gigabit WAN ve dört adet Gigabit Ethernet portuna sahip olan TL-WDR4300 yüksek hızda kablolu ağ destekleme özelliğine sahip bulunuyor.

İyi performans: TL-WDR4300 IP QoS trafik öncelendirme, band genişliği kontrolü gibi özellikleriyle yüksek bant genişliğinde performans sunuyor.

Kolay güvenlik: Güvenlik sistemi WPS düğmesini kullanarak kuruluyor. Şifre hatırlama sorunu olmadığından güvenlik en kısa sürede ve etkin olarak sağlanıyor.

Güçlü data işleme: Dahili Gigabit Ethernet portu ve eş zamanlı 750 Mbps'a ulaşan kablosuz bağlantı ile yerel ağda data işleme imkanı sunarken, kullanıcıların ağ performansından tam kapasite yararlanmalarını sağlayan WAN'dan LAN'a aktarım (throughput) 800 Mbps'ye kadar çıkabiliyor.

Okuyucu Yorumları