TP-Link'ten şık, hızlı kablosuz USB adaptör!

TP-Link'in bu ilginç ürünü, bilgisayarınızı USB üzerinden, hem de uzaktan internete bağlıyor!

USB'den kablosuz ağa!

TP-LINK'in TL-WN722NC USB adaptörü, kablosuz ağlara bağlanmayı sağlayan diğer USB adaptörlerden farklı olarak özel ayağı sayesinde bilgisayara takılmadan da kullanılabiliyor. Masaüstü ya da taşınabilir bilgisayarların kablosuz ağlara erişimini sağlayan USB adaptör, yüksek hızı ve çıkarılabilir anteni ile dikkat çekiyor.

TL-WN722NC USB adaptörün 1.5 metre uzatma kablosu bulunan şık USB ayağı, hem birden fazla bilgisayarın kablosuz ağa erişimini sağlamaya yarıyor, hem de USB adaptörün bilgisayara takılarak kullanımda oluşabilecek kaza ve çirkin görüntü gibi olumsuzlukları engelliyor. Özellikle kasası zor ulaşılabilen yerlerde (masa altı vb) olan masaüstü bilgisayarlar için USB girişine adaptörü takıp çıkarmak sorun olabiliyor. TP-LINK'in bu ürünü bu tür sorunları da ortadan kaldırıyor. USB adaptör, istendiğinde özel ayağından çıkarılarak da kullanılabiliyor.

Online oyun, HD video için uygun yüksek hız

TL-WN722NC USB adaptör, IEEE 802.11n standardını destekliyor ve 150Mbps'ye kadar kablosuz hıza ulaşabiliyor. Bu sayede online oyundan HD video indirmeye kadar yüksek hız gerektiren uygulamaları rahatlıkla yapmayı sağlayan ürün, 802.11g standardındaki ürünlere göre kablosuz ağın hızını 9 kat, menzilini ise 4 kart artırıyor. Clear Channel Assessment (CCA) teknolojisi sayesinde, yapılacak işleme göre önceden bant genişliğini belirleyebiliyor. Böylece kanal çakışmalarının önüne geçerek, daha temiz bir bağlantı ile kablosuz ağın performansını artırıyor.

Okuyucu Yorumları