Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie Ödülü

“İş dünyasının Oscarları” olarak değerlendirilen Stevie Ödülleri'nde Türkiye’nin ilk Apple Premium Reseller’ı olan Troy, bu yıl “Sanal ve Canlı Etkinlikler” kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie Ödülü

Her yıl, dünyanın 70'ten fazla ülkesinden gelen 12.000'den fazla başvurunun değerlendirildiği ve 125'ten fazla profesyonel jürinin incelikle puan verdiği Stevie Ödülleri'nde Troy Apple Premium Partner, “Sanal ve Canlı Etkinlikler” kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü’nü kazandı.

iPhone 15 Lansmanı, 2023 yılının Eylül ayında Galataport mağazasında gerçekleştirildi. #UpTroy iletişim konseptiyle hazırlanan organizasyonda, helikopterden çantalarla inen profesyonel dağcıları Burcu Esmersoy karşıladı. iPhone 15 Lansmanı'na katılan özel davetliler, kendilerine ayrılmış özel alanda, Hey! Douglas'ın parçalarından oluşan DJ seti eşliğinde eğlendiler.

Lansmanın sonunda, saat 00:01'de iPhone 15 sahibi olma heyecanını yaşamak için Troy mağazasının yeniden açılmasını bekleyenler, helikopter sürprizi ile karşılaştı. Burcu Esmersoy, iPhone 15’ine kavuşmak için ön sipariş veren ilk 10 kişiye telefonlarını teslim etti.

18 kameraman ve 24 kişilik bir görüntü ekibi, 2 drone ve 14 kamera aracılığıyla gecenin en özel anlarını kaydetti. Etkinliğe katılan 40’a yakın davetli influencer, bu anları anbean takipçileriyle paylaştı.