TTNET'den medya kutusu Next-Pandora!

TV'nizi ve TV deneyiminizi geliştirecek bir çözüm arıyorsanız, TTNet'in bu yeni cihazına göz atın!

TV'nize Android dokunuşu!

TTNET, TV platformu Tivibu'nun Next & NextStar ile yaptığı işbirliğiyle hizmete sunulan Next-Pandora adlı hibrit kutuyu tanıttı.

Next-Pandora, internete bağlanabilme özellikleri olmayan televizyonlara, internetten yayın alma özelliği kazandırıyor. Böylece Tivibu Smart TV uygulamasıyla Tivibu'nun Durdur-İzle, Tekrar-izle özellikleri kullanılabiliyor; Seç-İzle arşivi sayesinde film, dizi, belgesel, çocuk, müzik kliplerine istendiği zaman ulaşılabiliyor. Android tabanlı bir altyapıya sahip olan Next-Pandora'da Youtube, Facebook gibi birçok uygulamaların da TV ekranına taşınabildiği belirtiliyor. Kutunun diğer özellikleri arasında, Wi-Fi bağlantısı ve harici sürücüye kayıt yapma imkânı da bulunuyor.

Kutuların içerisinden çıkan kartlarla birlikte kullanıcılara 3 ay Hediye Tivibu Smart TV kampanya kodu veriliyor. Tivibu kullanıcıları, kampanya kodunu, www.tivibu.com.tr adresindeki "Paketler" sayfasından "Tivibu Smart TV" paketini seçerek sayfada sağ üstte yer alan "Kampanya Kodum Var" butonuyla kampanya kodunu aktif hale getirebiliyorlar.

Next–Pandora kutusunun bazı teknik özellikleri şöyle:

  • Uydu ve internet üzerinden yayın alma;
  • Kutunun uygulama merkezi içerisinde Tivibu Smart TV uygulaması yer alıyor. Kullanıcılar kumandalarından Tivibu'ya özel tek bir tuş ile Tivibu SmartTV uygulamasına ulaşabiliyor;
  • Android tabanlı uygulama merkezinde yer alan uygulamalara erişim sağlanabiliyor;
  • Wi-Fi bağlantısı sayesinde kablosuz ağlara bağlanılabiliyor.

Satışına Next bayilerinden başlanan Tivibu Smart TV uyumlu Next-Pandora çok yakında TTNET satış kanallarında da satışa açılacak.

Okuyucu Yorumları