TTNet'in akıllı çubuğu artık daha da akıllı!

TTNet'in yenilediği akıllı çubuğu ile ADSL kota, fatura bilgilerine ve fazlasına ulaşmak çok kolay!

Kotanız gözünüzün önünde!

TTNET'in ADSL müşterilerine ücretsiz sunduğu Akıllı Çubuk uygulaması yenilendi. Yenilenen Akıllı Çubuk ile TTNET'liler; güncel ve geçmiş aylara ait kota ve fatura bilgilerine kolaylıkla ulaşıyor.

Kolay ve pratik çalışmasıyla kullanıcı dostu bir Windows uygulaması olarak öne çıkan TTNET Akıllı Çubuk uygulamasında; Kota Bilgileri, Fatura Bilgileri, Servisler ve Ayarlar olmak üzere 4 ana başlık ve bunlara ait alt başlıklar bulunuyor.

Kota Bilgileri başlığı altında, mevcut ay ve geçmiş iki aya ait toplam internet kullanımı ile kullanılan internet paketiyle ilgili bilgilere ulaşılıyor. TTNET Tek şifre ile girilen Fatura Bilgileri başlığında, mevcut ve geçmiş iki aya ait faturalar görüntüleniyor. Servisler başlığından; Playstore, TTNET Müzik, Güvenlik gibi TTNET'in birçok servisine ulaşılırken, Ayarlar'dan ise kullanıcı hizmet numarası ve kullanılan internet paketiyle ilgili bilgilere ulaşılıyor. Ayarlar menüsünden ayrıca, uygulamanın bilgisayarın açılışıyla birlikte otomatik olarak başlatılıp başlatılmaması tercihi de yapılabiliyor.

Kullanıcıların bilgisayarlarına kurabildikleri bir Windows uygulaması olan Akıllı Çubuk, http://www.ttnet.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/TTNET-Akilli-Cubuk.aspx adresinden indirilebiliyor.

Okuyucu Yorumları