TTNet'ten 2 ay sınırsız deneme fırsatı!

TTNet'in bu paketini kullananlar, 2 ay boyunca hiç para ödemeden sınırsız internet kullanabilecekler

TTNet'ten "sınırsız" fırsatı!

İletişim ve eğlence şirketi TTNET, büyük ilgi gören "2 Ay Denemesi Bedava" kampanyasını yeniden başlattı. İnterneti 2 ay boyunca limitsiz kullanım hakkıyla bedava deneyen müşteriler, iki ayın ardından sabit fiyat avantajıyla interneti kullanmaya devam edebiliyorlar.

"2 Ay Denemesi Bedava" kampanyası ile evine ya da ofisine internet bağlatan yeni müşteriler, deneme süresi için bağlantı ve modem ücreti ödemiyorlar. TTNET'le internet kullanmaya devam etmek isteyenler; NET6 paketine, 22 ay boyunca 29,90 TL'lik indirimli ve sabit fiyat avantajıyla sahip oluyorlar. İsteyen müşteriler ayrıca NETLİMİTSİZ paketini de seçerek kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Akıllı alışverişi tercih eden ve internetle yeni tanışmak isteyenler, TTNET'in fırsatlarla dolu kampanyasından 31 Mart 2012 tarihine kadar yararlanabilecekler. Dileyen müşteri, deneme süresi içerisinde herhangi bir ücret ödemeden veya yükümlülük altında kalmadan sadece ücretsiz aldığı modemi iade ederek internet bağlantısını iptal edebiliyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarından, 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerinden veya www.ttnet.com.tr adresinden başvuru yapabilirler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları