TTNet'ten ev telefonu ve internet

TTNet, yeni başlattığı kampanyayla, ev telefonu ve internet hizmetini sabit fiyatla sunuyor!

TTNet'ten avantajlı paketler

TTNET, internet ve ev telefonu hizmetini tek faturayla ve avantajlı fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Üstelik mevcut ev telefonu numarasını değiştirmek istemeyenler de, numarasını değiştirmeden ve kesintisiz olarak TTNET Alo'ya geçebiliyorlar. Ayrıca kampanyadan faydalanan yeni müşterilere modem ücretsiz sunuluyor.

Sabit telefon hizmetini "TTNET Alo Konuştukça Öde" paketi ve ADSL hizmeti ile birlikte paket olarak sunan TTNET, "NET6 + TTNET Alo Konuştukça" Öde paketini 47 TL yerine 12 ay boyunca sabit 39,99 TL'ye; "NETLİMİTSİZ +TTNET Alo Konuştukça Öde" paketini ise 74 TL yerine 12 ay boyunca sabit 59,99 TL'ye sunuyor. Müşteriler, dilerlerse telefon ve internet hizmetlerinde yer alan paketlerden istediklerini seçerek kendi paketlerini de oluşturabiliyorlar.

"TTNET Alo Konuştukça Öde" paketi, aranılan yöne ve konuşulan süreye bağlı olarak ücretlendiriliyor. Müşteriler, şehiriçi, şehirlerarası, GSM ve uluslararası 1. kademe sabit telefon görüşmelerinin dakikasına sadece 10 kuruş ödüyor.

Ayrıca TTNET Alo'da "Akşam 7'den Sabah 7'ye evden eve ücretsiz kampanyası" ile aylık 3.000 dakika ücretsiz konuşma fırsatı sunuluyor. Müşteriler, hediye dakikalarını akşam 19.00 ile sabah 07.00 saatleri arasındaki şehir içi ve şehirler arası ev telefonu aramalarında kullanabiliyorlar.

31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olan kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler; TTNET satış noktalarından başvuru yapabiliyorlar.

Okuyucu Yorumları