Tüm detayları yakalayın

Samsung'un yeni kamerası, canlı panorama, akıllı filtreleme, gibi özellikleriyle dikkat çekiyor!

Tüm detayları yakalayın

Samsung Electronics, kompakt tasarımda iyi bir fotoğraf deneyimi sunan WB serisini, yeni WB100 modeli ile genişletiyor. Fotoğrafçılığa ilgi duyanlar için yeni WB100, 16 megapiksel berraklığında küçük detayları yakalayıp, çekimler yapmak isteyenlere hitap ediyor.

Yeni WB100, mimari yapının yakın çekim detaylarından; manzara fotoğraflarına kadar en iyi sonucu almanız için tasarlandı. WB100'ün 26x yüksek optik zum ve 22.3 mm. ultra geniş açı lensi küçük detayları görüntülemenize olanak tanıyor. Çift Görüntü Sabitleme (OIS + DIS) özelliği ise, titrek çekimleri düzeltiyor.

3D çekim ve Canlı Panorama Modu

Samsung WB100'ün 720/30p HD video kayıt özelliği sayesinde, video çekimlerinizi gerçekleştirebilir ve oynatabilirsiniz. WB100'ün 3D fotoğraf çekimi ve Canlı Panaroma Modu; 3D fotoğraflara ve panoramik görüntüleme deneyimine olanak sağlıyor.

Kolay kullanılabilen menüye sahip WB100; net, güzel ve hatasız çekim vaat ediyor. Akıllı Filtreleme ve Sihirli Çerçeve gibi özellikler de sunan WB100; siyah ve kırmızı renk alternatifleri ile kullanıcıyla buluşuyor. Metalik tasarıma sahip yumuşak el çantası da ergonomik bir kullanım sağlıyor.

Okuyucu Yorumları