Tüm gördüklerinizi ölümsüzleştirin!

Güçlü donanım özelliklerine ve HDR moduna sahip yeni Casio, yüksek performansıyla dikkat çekiyor!

Anlarınızı ölümsüzleştirin!

Dijital fotoğraf makinesi pazarının önemli ismi Casio, ödül avcısı Exilim serisinin karizmatik üyesi EX-H5'in Türkiye satışına başladı. Casio'ya özgü güçlü donanım özellikleriyle fotoğraf çekmeyi kolay ve eğlenceli hale getiren H5, insan gözüne eşdeğer HDR moduyla, kullanıcısına iyi fotoğraflar sunuyor.

Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri'nden MersaSistem distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan Casio, zorlu çekim koşullarında dahi iyi sonuçlar veren Exilim ailesinin H serisindeki en performanslı ürünü H5'in Türkiye satışına başladı.

İnce tasarımı, 3 farklı renk seçeneği ile dikkatleri üzerinde toplayan EX-H5, kullanıcısına 12.1 megapiksel çözünürlük sunuyor. Fotoğraf çekmeye yeni başlayanların beklentilerini karşılayacak özelliklerle donatılan EX-H5, geniş açılı 24 mm objektifi, 10x optik, 4x dijital ve HD zum desteği ile uzak noktaları dahi görüntü kalitesinden ödün vermeden burnunuzun ucuna getirebileceksiniz.

Yüksek performans

İnsan gözüne neredeyse eşdeğer yüksek dinamik çekim gücüne sahip olan Casio EX-H5, 6.9 cm büyüklüğündeki TFT ekranıyla kullanıcısının tüm detayları rahatça görüntülemesine olanak tanıyor. Ürünün en dikkat çekici özelliklerinden bir diğeri ise Exilim Engine 5.0 görüntü işlemcisi. Fotoğraf severleri yüksek çözünürlükte dahi hızlı çekim ve kayıt işlemini saniyelerle gerçekleştirmesini sağlayan işlemci, aynı zamanda daha parlak ve doğal renklerde çekim gerçekleştiriyor.

Gündüz ya da gece, kapalı ya da açık havada en iyi görüntünün yakalanması için CDD kaydırmalı mekanik görüntü sabitleme sistemine sahip olan Casio EX-H5, güçlü flaşının yanısıra onlarca hazır çekim modu ve HDR-ART özelliği ile fotoğraf çekmeyi daha eğlenceli kılıyor.

Tüm işlemler tek tuşta

Toplam 174 gram ağırlığı ile taşıması hayli kolay olan Casio H5, yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekiminin yanısıra video çekimiyle de sektördeki çıtayı yükseltiyor. 1280 x 720 pixel video çekimi gerçekleştiren ürün, her fonksiyon için arka bölümüne konumlanan kısa yol tuşlarıyla da kullanıcı dostu. Kompakt gövdesine rağmen boyundan büyük işler başaran EX-H5, yüksek hassasiyette çekilen fotoğrafları bilgisayar yardımı olmadan birkaç tuşta resme dönüştürebiliyor. Casio Exilim ailesinin yeni üyesi EX-H5, KDV dahil 399 TL'den satışa sunuldu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları