Türkiye Robotbilim Konferansı İçin Son Çağrı

Türkiye Robotbilim Konferansı ToRK 2018'de sunulacak bildiriler için son çağrı.

ToRK 2018 için son çağrı

Boğaziçi Üniversitesi, robotbilim alanında faaliyet gösteren araştırmacıları ve endüstri çalışanlarını bir araya getirmek, robotiğin farklı alt alanlarındaki son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri Türkiye robotbilim topluluğuyla paylaşmak, ülkemiz ihtiyaçlarının ve kabiliyetlerinin uluslararası rekabeti de göz önüne alarak nasıl eşleşebileceğini endüstriyel katılımcılar ve bilim insanları ile tartışmak ve Türkiye'nin robot bilimlerinde yol haritasını çıkarmak amacıyla 4. Türkiye Robotbilim Konferansı'na (ToRK 2018) ev sahipliği yapacak.

12-14 Nisan 2018 tarihleri arasında Güney Kampüs Albert Long Hall'de düzenlenecek olan ToRK 2018'de sunulacak bildiriler için gönderim tarihi 31 Ocak'a kadar uzatıldı. Konferansta bildiri sunmak isteyenlerin, bildirilerini Türkçe olarak göndermeleri gerekiyor.

ToRK 2018 için özgün bildiri, derleme bildiri ve kısa bildiri olmak üzere üç farklı türde bildiri gönderilebilecek. Gönderilen tüm bildiriler en az iki hakem tarafından önce kör hakem değerlendirme sürecinden geçecek. Kabul edilen özgün bildirilere etkinlik kapsamında sözlü sunum imkanı sağlanacak. Kabul edilen derleme bildiriler ve kısa bildiriler de etkinlik sırasında poster ile sunulacak.

Ayrıntılı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları