Türkiye'nin İlk Yerli Çerçevesiz Ultra İnce LED TV'si!

Vestel, IFA 2017'de tanıttığı yeni UHD TV'leri ve 8K TV'si ile bir kez daha ilgiyi üzerine çekmeyi bildi!

Vestel'den 8K TV!

Vestel, Berlin'de düzenlenen Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA'da, kendi tanımıyla, bugüne kadar üretilmiş çerçevesiz ultra ince ilk yerli LED TV'yi tanıttı.

IFA'da dikkatleri üzerinde toplayan UHD TV ürünler, 1 santimetreden daha ince bir LED ekrana sahip. Kenarlıksız ve ultra dar çerçeveli yeni ürün, arka panelinin çok ince olmasıyla dikkat çekiyor. UHD TV'ler, Yüksek Dinamik Aralık (High Dynamic Range- HDR) teknolojisi ve Geniş Renkli Gamut paneli sayesinde, izleyicileri ekrandaki sanal dünyanın içine sürüklüyor ve kapsamlı bir izleme deneyimi sunuyor. Yuvarlak çerçeve tasarımı; her ortama sorunsuz uyum sağlarken, eşit derecede etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. Vestel'in yıldız ürünü, 55 ve 65 inç olmak üzere 2018 yılının ilk yarısında satışa çıkacak.

UHD TV'lerin yanı sıra, sergilediği Vestel OLED TV ve 8K TV ürünleri ile de TV konusundaki iddiasını pekiştiren Vestel, Türkiye'nin yerli teknolojide geldiği noktayı gözler önüne serdi

Vestel OLED TV ile daha mükemmel renkler

Kendi parlaklığını bağımsız olarak ayarlayabilen pikselleri ile OLED TV, gerçek hayatta görülen parlaklık ve renkleri birebir elde etme imkânı sunuyor. Doğal ışık ve titreşim ile elde edilen görüntüler sayesinde Vestel OLED TV, gerçek siyah rengin mükemmel görüntüsü yeniden tanımlanıyor.

8K TV ile daha canlı ve keskin detaylar

Vestel 8K TV'nin tasarımı, ekran teknolojisini ve üstün çözünürlüğü bir araya getiriyor. 7680 X 4320 piksellik (en yüksek çözünürlüğe sahip) Vestel 8K TV, bir TV'den bekleyebilecek en yüksek standartı sunuyor. Ayrıca, Full HD TV'lerden 16 kat daha canlı ve net, 4K UHD TV'den 4 kat daha canlı ve 4 kat daha keskin görüntüleriyle gerçek bir deneyim sunuyor.

Vestel TV ile daha güvenli evler

'Akıllı Ev Sistemleri'ne 'Nesnelerin İnterneti' trendiyle TV'yi entegre eden Vestel, kullanıcılarına güvenlik konusunda yeni bir açılım yapıyor. AR-GE mühendisleri tarafından geliştirilen yeni sistemle Vestel TV, ev sahipleri yokken evde ve etrafında oluşabilecek hareketleri en gelişmiş teknoloji sensörleriyle algılayarak, gerekli uyarıları yapıyor.

Okuyucu Yorumları