TurkNet'in yükselişi hız kesmiyor

Yükselişini sürdüren Telekom operatörü, "ilk 500" listesinde 19 basamak birden atlamayı başardı!

Yükselişi hız kesmiyor

İnterpromedya A.Ş.'nin her yıl yayınladığı ve Türkiye'nin en büyük bilişim şirketlerinin yer aldığı "Bilişim 500" listesinde geçen yıl 84. sırada yer alan TurkNet, bu kez tam 19 basamak birden atlayarak 65. sıraya yükseldi. Bilişim sektörünün 100'ler kulübündeki yerini her geçen yıl biraz daha pekiştiren TurkNet, bu yükselişini ilk sıralara ulaşana dek hız kesmeden sürdüreceğini açıkladı.

Telekom operatörü TurkNet, İnterpromedya'nın her yıl bilişim sektörünün en büyük şirketlerini açıkladığı "Bilişim 500" listesindeki yerini bu yıl daha üst sıralara taşıdı. 2011 araştırmasında 84. sırada yer alan TurkNet'in bu yılki yeri 65. sıra olarak belirlendi.

2011 yılında başta fiber optik olmak üzere internet ve telefon şebekesi alanındaki büyük yatırımları, 2012 yılında ise çeşitlendirip yaygınlaştırdığı hizmet kalitesiyle dikkat çeken TurkNet'in Ürün Yönetimi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rana Karaküçük Özenç, yaşadıkları hızlı büyüme ve bilişim sektöründeki en büyük ilk 100 şirket arasında yer almaları ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Öncelikle İnterpromedya'ya, her yıl düzenli olarak Türkiye'de bilişim alanındaki tek kapsamlı araştırma olan 'Bilişim 500'ü gerçekleştirdiği için teşekkür ederim. Bu yıl tam 19 basamak atlayarak daha yüksek bir sıraya yerleşmemiz, her yıl başarımızı bir adım daha yukarıya taşıdığımızın göstergelerinden biri. Sektördeki rekabet ve düzenlemeler iyileştirildikçe bu yükselişimiz devam edecek ve pazar payımız artacak. Önümüzdeki yıl ciromuzu bir önceki yıla oranla en az yüzde 50 artırmayı hedefliyoruz ve Bilişim 500'de ilk 50'de yer alacağımıza garanti gözüyle bakıyoruz. Büyüme eğilimimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda 5 sene içinde ilk 10 şirket arasına girmek bizim için hayal değil."

Okuyucu Yorumları