TV tasarımında yeni bir çağ başlıyor!

Philips'in yeni televizyon serisi DesignLine, TV tasarımını kökten değiştirdi!

TV tasarımında yeni çağ!

Philips'in yeni DesignLine televizyon serisi, şimdiye kadar gelmiş tüm TV tasarımı geleneğini kökten değiştiriyor. Bir tasarım harikası olarak nitelenen bu yeni Smart TV ile birlikte Philips, dünyada ve Türkiye'de TV pazarındaki büyük yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.

Dünyada ve Türkiye'de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, televizyon tasarımı anlayışında yeni bir çağ başlatacak olan Philips DesignLine'ı Türkiye'de pazara sunuyor. Yeni Philips DesignLine, gelenekselin dışına çıkarak, modern yaşam alanlarıyla mükemmel bir uyum sağlayacak en yeni Philips Smart TV.

DesignLine TV'lerin ön tarafında; kapalı modda ekranı gizleyen, kademeli olarak siyah renkten şeffaf bir görünüme geçiş yapılan bir cam kullanılıyor. TV kapatıldığında bu geniş cam ön kısım, tek parça tasarım konseptini bozmadan ekrana hareketli bir görünüm katıyor. DesignLine, trendlerin ve teknolojinin dayatmaları yerine kendi kişisel tercihlerine göre benzersiz görünüme sahip eşyalarıyla kendilerini ifade etmek isteyen tüketici kitlesini hedef alıyor.

Yeni DesignLine TV serisi 117 cm (46 inç) ve 140 cm (55 inç) olmak üzere iki model olarak sunuluyor. Bu TV'ler Avrupa, Rusya ve Türkiye'de da 2013 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek. DesignLine 55 inç 10.999 TL perakende satış fiyatıyla pazara sunulacak.

Hafiflik ve Şeffaflığın DNA'sı

Philips DesignLine, gelenekselin dışına çıkarak, modern yaşam alanlarıyla yüksek bir uyum sağlayacak en yeni Philips Smart TV olarak tanımlanıyor. DesignLine'ın ön tarafında; kapalı modda ekranı gizleyen, kademeli olarak siyah renkten şeffaf bir görünüme geçiş yapılan bir cam kullanılıyor. TV kapatıldığında bu geniş cam ön kısım, tek parça tasarım konseptini bozmadan ekrana hareketli bir görünüm katıyor. DesignLine, trendlerin ve teknolojinin dayatmaları yerine kendi kişisel tercihlerine göre benzersiz görünüme sahip eşyalarıyla kendilerini ifade etmek isteyen tüketici kitlesini hedef alıyor.

Ambilight özelliği, Faruk Kocabaş'ın açıklamaları

Ambilight özelliği, Faruk Kocabaş'ın açıklamaları

Ambilight özelliğiyle bütünlük

Philips'i televizyon alanında farklılaştıran en önemli özelliklerden biri de Ambilight. TV'nin arkasındaki duvara ekrandaki görüntünün rengiyle eşsiz bir bütünlük içinde ışık yansıtan benzersiz bir Philips TV özelliği olan Ambilight da DesignLine'ın mükemmel akıcı görünümüne katkıda bulunuyor. Ambilight özelliği hem televizyon tasarımı hem de TV izleme deneyimini zenginleştiriyor.

"Türkiye pazarındaki büyümemizi 2013 serilerimizdeki iddialı tasarımlarımızla taçlandıracağız"

TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş ise, DesignLine'ın Türkiye pazarında da büyük ilgi göreceğine inandıklarını söyledi. Kocabaş, "TP Vision olarak Philips markalı televizyonları pazara sunuyoruz. Son 1,5 yıl içinde Türkiye pazarında büyük bir ivme yakaladık. 2012 yılında pazarda payımızı arttırarak 3. sıraya yerleştik, bu konumumuzu 2013 sonunda da koruyacağız. 2012 senesinde cirosal olarak rekor bir büyüme gerçekleştirdik. Bu yıl sonunda da yüzde 40 civarında büyüme hedefimiz var" dedi ve şunları ekledi:

"Özellikle TV sektörünün hızla büyüyen kategorilerinde önemli paya sahibiz ve bu payımızı arttırmayı hedefliyoruz. Smart TV ve büyük ekranlar kategorisinde yüzde 20'nin üzerinde pazar payımız bulunurken, bu payımız gün geçtikçe hızla artıyor. Türkiye pazarında bu yükselen grafiğimizi DesignLine ve de tüm 2013 serilerimizdeki çok iddialı tasarımlarla birlikte sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu yıl tasarıma her zamankinden daha da çok odaklandık. Teknoloji ve içerik gibi çok güçlü olduğumuz alanların yanında tasarım konusunda da gücümüzü göstereceğiz.

2013'ün yıldız ürünlerinden biri olacak DesignLine ile birlikte bu alanda iddiamızı ortaya koyduğumuzu düşünüyoruz. En son teknoloji trendlerini yakından takip eden Türk tüketiciler, artık tasarım konusuna da büyük önem veriyor ve tasarım satın alma kararlarında önemli bir kriter haline geldi. Türk tüketiciler DesignLine ve tüm diğer 2013 serilerimizle tasarım konusundaki rakipsizliğimizi de görecekler" dedi.

"Televizyon tasarımını yeniden tanımlıyoruz"

"Televizyon tasarımını yeniden tanımlıyoruz"

Etkinlikte konuşan TP Vision Kreatif Direktörü Rod White ise, "Sadece teknolojiye odaklanmayan, teknolojinin yanı sıra modern yaşam alanlarının dekorasyonu temel alarak tasarlanmış TV'lere olan talebin giderek arttığını fark ettik" derken şunları söyledi: "İşte DesignLine bu talepler temel alınarak tasarlandı. Hem özgün malzemelerin kullanıldığını hem de DesignLine'ın benzersiz görünümüne sahip olduğunu hemen fark edeceksiniz. Yeni DesignLine serisiyle geleneksel TV tasarımının dışına çıktık ve bunu yeniden tanımladık. Güçlü bir karaktere sahip olan farklı ve yeni bir TV yaratmak istedik. Görünürde montaj direği veya standı olmayan, duvara yaslanmış tek parça cam ile eşsiz bir tasarım sunuyoruz."

Philips TV'lerde bulunan eşsiz Ambilight özelliği 2013 serisi televizyonlarda da yine kullanıcılara ulaşıyor. TV'nin arkasındaki duvara ekrandaki görüntünün rengiyle eşsiz bir bütünlük içinde ışık yansıtan benzersiz bir Philips TV özelliği olan Ambilight da DesingLine'ın mükemmel akıcı görünümüne katkıda bulunuyor. Philips DesignLine serisi görüntü kalitesinden ödün vermeksizin tamamen yaşam alanlarının dekorasyonu dikkate alınarak tasarlandı. Özel bir TV olduğundan, çok çeşitli gelişmiş kullanıcı etkileşimleri ve yayın olanakları da sunuyor.

Philips TV, geleceğin televizyonu tasarım yarışmasını başlatıyor

DesignLine serisiyle birlikte televizyon tasarımına yeni bir boyut getiren ve televizyon tasarımında ezberleri bozan Philips, bu öncü konumunu geleceğe taşımak için "Geleceğin Televizyon Tasarımcıları"nı ve "Geleceğin Televizyon Tasarımları"nı arıyor. TP Vision, üniversite-sanayi işbirliğine ve gençlerin yaratıcılıklarını teşvik etmeye büyük önem veriyor ve bu alanda "Geleceğin Televizyonu Yarışması" ile önemli bir hamlede bulunuyor. Yarışma için ön başvurular, 1 Mayıs 2013'te başlayacak, başvuru tarihleri ise 31 Mayıs –31 Ağustos 2013 arasında olacak. Yarışmada ilk üçe giren tasarımlar Dutch Design Week ve Amsterdam Tasarım Stüdyosu'na gezi kazanacaklar. Başvurular www.gelecegintelevizyonu.com üzerinden gerçekleştirilecek.

Okuyucu Yorumları