Elon Musk, şimdi de Twitter ofisini yataklarla doldurdu

Elon Musk, görünüşe bakılırsa çalışanlarının Twitter binasında yaşamasını istiyor: Ünlü milyarder, şimdi de Twitter ofisini yataklarla doldurdu,

Elon Musk, şimdi de Twitter ofisini yataklarla doldurdu

San Francisco ofisindeki Twitter personelinin, pazartesi günü şirkete geldiklerinde, kullanılmayan alanların bir kısmına yataklar yerleştirdiğini gördüğü bildirildi. Twitter’ın zaten çok yoğun olarak çalışan kadrosu, Elon Musk’ın bu hamlesi ile artık yeni patronlarının eve de gitmelerini istemediğini düşünmeye başladılar. Elde edilen fotoğraflara göre bu yatakların yanında masalar, sandalyeler ve çalışanların laptoplarını bağlayıp çalışabilecekleri monitörler de bulunuyor.

Forbes’in haberine göre, Twitter’ın her katında dört ile sekiz adet arasındaki oda, bu şekilde yatakhaneye dönüştürülmüş durumda. Bir başka iddiaya göre, bu yataklar, çalışmaktan yorgun düşen çalışanların dinlenmesini sağlamak için buraya konmuş.

Twitter'ın yeni sahibi, işçilerin neredeyse tüm zamanlarını işyerlerinde geçirmelerini sağlamak istiyor. Bu yılın başlarında, Musk'ın diğer büyük şirketi Tesla'nın Çin'in Şangay kentindeki fabrikasındaki işçilere şirketin fabrika zemininde uyumaları için uyku tulumları ve şilteler getirildi. Kasım ayının başlarında, Twitter çalışanlarının geç saatlere kadar çalıştıktan sonra ofiste bulunan uyku tulumlarını kullandığına dair haberler duyuldu.

Twitter, konu hakkında resmi bir yorum yapmadı. Şirket zaten, Musk'ın Ekim ayında devralmasının ardından medya iletişim departmanını kapatmıştı.