Twitter'da Kripto Ödemeleri Hazırlığı

Elon Musk’ın şirketi Twitter, kripto ödemeleri için destek getirmeye hazırlanıyor.

Twitter'da Kripto Ödemeleri Hazırlığı

Sosyal medya platformu Twitter, kısa bir süre önce kripto ödemeleri için destek eklemeyi planladığını açıklamıştı. Elon Musk’ın şirketi olan Twitter, söz konusu kripto ödemeleri için destek getirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya platformu Twitter, Elon Musk tarafından satın alınmıştı. Twitter’ı süper uygulama haline getirmek isteyen Elon Musk, Twitter’ın ödeme sistemi için kripto ödemelerini de eklemeyi planlıyor. Financial Times’ın haberine göre Twitter, gelecekteki kripto ödeme desteği de dahil olmak üzere ödeme sistemini platforma dahil etmek için gerekli olan düzenleyici onaylarını almak için çalışmalara devam ediyor.

Financial Times’ın, Twitter’ın ödeme sistemi hakkında bilgisi olan kişilere dayandırdığı haberine göre Twitter, süper uygulama olma yolunda lisanslar için başvuruda bulunduğunu ve platformu ödemeleri getirmek için gereken yazılımın tasarlandığını belirtti.

Twitter’ın ödemeler alt yapısı ilk olarak fiat para birimlerine odaklanacak ancak daha sonrasında kripto yeteneklerinin eklenmesine izin verecek şekilde ilerleme sağlanacak. Son olarak Twitter’ın ödeme planının başında Esther Crawford’un şimdilik küçük bir ekiple projeyi yönettiği belirtildi.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.