Ubisoft'un E3 Planı Belli Oldu!

Ubisoft, Far Cry 5 ve South Park The Fractured But Whole, Assassin's Creed ve The Crew detaylarını paylaşacakları E3 2017 E3 2017 planlarını hazırladı

İşte Ubisoft'un E3 planı!

Ubisoft, Far Cry 5® ve South Park™: The Fractured But Whole™ hakkında daha fazla bilgi verecekleri ve Assassin's Creed®, Just Dance® ve The Crew oyunlarının son versiyonları ile ilgili detayları paylaşacakları E3 2017 planlarını hazırladı. Ayrıca, Ubisoft çeşitli platformlarda yeni başlıklar sunacak ve ziyaretçileri ve izleyicileri eğlenceyle dolu bir haftayla buluşturacak.

"E3 yalnızca Ubisoft için değil tüm sektörümüz için bir heyecan ve gurur anıdır" diyor Ubisoft'un CEO'su ve kurucu ortağı Yves Guillemot. "En nihayetinde, Ubisoft oyunları dünyadaki yetenekli takımlarımızın toplu çabalarının, eğlencedeki en büyük isimlerle olan işbirliğimizin ve oyuncuların kendi katkılarının bir sonucudur. Bu nedenle, E3'te binlerce hayranın ve evde bizi izleyecek milyonlarca kişinin oyun dünyaları yaratma konusundaki eşsiz adımlarımızı ve onlar için hazırladığımız aksiyon dolu programı görmeleri için sabırsızlanıyoruz."

Ubisoft'un E3 2017 Konferansı 12 Haziran Pazartesi günü saat 23: 00'de başlıyor. 40 dakikalık ön gösterim 22:20'de başlıyor. Ön gösterim ve konferans canlı olarak Ubisoft.com, Ubisoft YouTube kanalı ve Ubisoft'un Twitch kanalından izlenebilecek. 13-15 Haziran'da E3 ziyaretçileri Ubisoft standında yeni oyunları oynayabilecek ve aktivitelere katılabilecek.

Ubisoft E3 2017 videosunu buradan izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları