Üçüncü nesil Moto X Style tanıtıldı!

Motorola, üçüncü nesil Moto X Style ve Moto G'yi resmi olarak tanıttı! İşte özellikleri...

Moto X Style tanıtıldı!

Motorola'nın üçüncü nesil modelini geliştirdiği Moto X, sonunda resmi olarak tanıtıldı. Moto X Style adını alan bu seneki model, güçlü özelliklere odaklanıyor.

2015 model Moto X Style , 5,7 inç Quad HD ekran ve 21 megapiksel kamerayla geliyor. Yeni Moto X Style , geçen seneki modeldeki halka şekilli flaş yerine daha klasik görünümlü bir LED flaşa yer veriyor. Moto X Style, sonunda bir microSD kart slotu da sunuyor. Cihaz, Android 5.1.1'le çalışıyor ve herhangi bir ek yazılımla veya özel arayüzle gelmiyor.

Motorola'ya göre yeni Moto X Style, 3.000mAh kapasiteli bir pile sahip ve sadece 15 dakikada yüzde 35'e kadar şarj olabiliyor. Bu, cihazın Samsung Galaxy S6'ya göre yüzde 50 daha hızlı şarj olduğu anlamına geliyor.

Motorola, Moto X Style'ın fiyatının, piyasadaki önde gelen telefonlardan 200 dolarla 300 dolar arasında daha ucuz olacağını söylüyor.

Moto X Style ile birlikte Moto G de tanıtıldı. Sonraki sayfamızda.

Üçüncü nesil Moto G de tanıtıldı!

Üçüncü nesil Moto G de tanıtıldı!

İlk olarak 2013'te tanıtılan ve "hesaplı" telefon piyasasında kalıcı değişikliklere yol açan Moto G'nin üçüncü nesli bugün tanıtıldı.

İlk bakışta Moto G'nin piyasadaki alt-seviye telefonlarla rekabet edip edemeyeceğini söylemek zor, ancak cihazın özellikleri fena görünmüyor. Snapdragon 410 işlemciye sahip telefonun 8GB'lık modeli 1GB RAM, 16GB'lık modeli ise 2GB RAM ile geliyor. İşlemcinin birinci ve ikinci nesildeki Snapdragon 400'den 410'a yükseltilmiş olması, küçük de olsa iyi bir gelişme. 8GB'lık bellek miktarı az görünse de, Motorola'nın asıl amacının telefonun fiyatını düşük tutmak olduğunu unutmamak gerekiyor.

Yine 5 inç'lik 720p ekranla gelen cihazın tasarımı yenilenmiş. En önemli değişiklikler arasında 1 metrede 30 dakikaya kadar IPX7 su geçirmezliği var. Bunun yanında Moto G serisi, artık Moto Maker desteği sunuyor. Yeni Moto G'nin en önemli yeniliği ise muhtemelen kamera alanında. 13MP, f/2.0 kamera ve çift tonlu LED flaş, fotoğraf kalitesinde fark edilir bir gelişme sağlayabilir. 5MP ön kamera, 2,470mAh pil, üçüncü nesil Moto G'nin diğer özellikleri arasında.

Okuyucu Yorumları