Ünlü GSM operatöründen iOS 10 uyarısı geldi!

ABD'li operatör, iPhone SE, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarına "iOS 10'u yüklemeyin" uyarısı yaptı!

Dev operatörden iOS 10 uyarısı!

Geçtiğimiz Salı günü Apple'ın mobil cihazları için iOS 10'u yayınlamasının ardından bu büyük güncellemeyle ilgili yaşanan bazı sorunlar da ortaya çıkmaya başladı. Cupertinolu firma güncellemeyi sunmasından henüz birkaç saat sonra yayınladığı bir açıklamayla iOS 10 güncellemesinde sorun yaşayan kullanıcılarından özür diledi. Yazılımın güncellenmesi sürecinde bazı sorunlar olduğunu kabul eden firma bunlara hızlıca bir çözüm geliştirmeyi de başardı.

Fakat öyle görünüyor ki, söz konusu güncelleme nedeniyle ortaya çıkan sorunlar henüz bitmiş değil. Zira T-Mobile geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamada ABD'deki iPhone 6, iPhone 6 Plus ve iPhone SE sahibi müşterilerinin iOS 10 güncellemesinden uzak durmalarını konusunda bir uyarıda bulundu. Zira yeni OS güncellemesinin bu cihazlardaki T-Mobile bağlantısında bazı sorunlara yol açtığı ortaya çıktı.

T-Mobile konuyla ilgili daha sonra yaptığı açıklamada Apple'ın bir düzeltme üzerinde çalıştığını da duyurdu. Apple'ın 48 saat içerisinde bir düzeltme sunacağı ve bu süreçte kullanıcılar bağlantıyı kaybederlerse telefonlarını yeniden başlatmaları gerektiği belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları