USB flaş belleğin 3 yeni hali BAR, FIT ve DUO

Samsung'un yeni USB flaş bellekleri BAR FIT ve DUO teknoloji tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılıyor

USB flaş belleğin 3 yeni hali

Samsung Electronics, her biri güçlü NAND flash teknolojisiyle donatılmış; ince, sofistike ve ergonomik özellikleriyle dikkat çeken yeni USB Flash Bellek serisinin duyurusunu yaptı. Bu yeni ürün serisiyle Samsung, müşterilere SD ve mikroSD hafıza kartIarı, dâhili SSDler ve taşınabilir SSD ürünler serisini içeren eksiksiz bir veri depolama ürün yelpazesi sunuyor.

Samsung'un güçlü NAND flash ve 5-Proof teknolojisiyle donatılmış USB 3.0 belleklerinin tamamı, USB 2.0 ile uyumlu çalışıyor. Metal bazlı bir tasarımda sunulan yeni ürünler 5 yıllık garanti kapsamında tüketicilerle buluşuyor.

Samsung Electronics, Veri Depolama Birimi, Markalı Ürün Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Un-Soo Kim, yeni USB Flash Bellek ailesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Birinci sınıf USB Flash Belleklerimiz ile dünyadaki tüm müşterilerimize güvenle kullanabilecekleri, eksiksiz bir harici depolama ürünleri serisi sunuyoruz. Müşterilerimizin, artık tüm veri depolama ihtiyaçlarını karşılayan ve aradıkları her şeyi bir arada sunan kaliteli bir durakları var."

Samsung USB 3.0 flash bellek serisini BAR, FIT ve DUO olarak 3 farklı biçimde sunuyor.

Okuyucu Yorumları