Uygun fiyatlı, kullanması kolay ve kompakt!

Nikon'un yeni fotoğraf makineleri, fotoğraf kalitesi ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor...

Kullanması kolay ve kompakt!

Geliştirilmiş temel fonksiyonlar, 12.0milyon etkin piksel sensör ve 27mm geniş açıdan başlayan 4x optik zoomlu NIKKOR lens ile artık herkes güzel fotoğraflar çekebilir.

Fotoğraf makinesinin çekim koşullarını otomatik olarak denetleyerek en uygun çekim modunu seçtiği Otomatik sahne seçim modu, Gülümseme zamanlayıcısıyla Akıllı portre modu, Göz kırpma uyarısı, Ten yumuşatma ve makinenin seçilen nesnenin netliğini devamlı koruduğu Konu takibi gibi modlarla fotoğraf herkes için çok kolay hale getirilmiştir.

20-mm'lik ince gövdenin basit tasarımı onu sıra dışı şekilde kullanışlı yapar.

İnce tasarımı ve yüksek performansıyla L23

İnce tasarımı ve yüksek performansıyla L23
COOLPIX L23

İnce tasarımı ve yüksek performansıyla L23

5x optik zoomlu NIKKOR lensi ile L23, 28mm (35mm format eşdeğeri)geniş açıdan başlayarak farklı odak uzaklıklarında çekim imkanı sunar. Kullanıcılar konuya yaklaşabilir, 3 cm'e kadar makro fotoğraflar çekebilirler. COOLPIX L23, 2.7-in.,yaklaşık 230,000 nokta (QVGA) TFT LCD geniş ve parlak bir ekrana sahiptir.

Makine konuyu ve çekim koşullarını tanımlar, ardından güzel fotoğraflar için en uygun sahne modunu otomatik olarak seçer. Fluluğu ortadan kaldıran üç farklı özellik ile keskin fotoğraflar elde edilmesini sağlar: elektronik titreşim önleme (VR), hareket takibi ve otomatik olarak hızla 10 kare fotoğraf çekerek içlerinden en keskin olanı kaydeden en iyi çekim seçici (BSS), Lens çevresine ve makinenin kenarlarına eklenen dekoratif şeritlerle yenilenen tasarım daha da seçkin görünmektedir. Makinenin şık hatları hem çekim için taşımayı kolaylaştırır hem de daha ince bir görünüm sağlar.

Makine kolayca bulunabilen AA tipi alkalin ve lityum piller ile çalışır. Piller tükendiğinde herhangi bir satıcıdan yeni pil alınarak güç endişesi yaşanmaksızın çekim yapılabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları