Uzun bekleyişin ardından GoPro drone'u geldi!

GoPro, uzun bir sürenin geçse de, beklenen drone'unu tanıttı! İşte Karma ve onu farklı yapan yanları...

Beklenen drone geldi!

Her ne kadar GoPro'nun bir drone üretmesi doğal gözükse de, kamera üreticisinin kendine özel bir drone sunması için oldukça uzun bir sürenin geçmesi gerekti. Firma, yaptığı tanıtım ile beraber HERO5 ve HERO5 Session'ın yanı sıra uzun süredir bahsedilen ve gecikme yaşayan Karma gösterimini de gerçekleştirdi.

Uzun bekleyişin ardından GoPro drone'u geldi!

Karma'yı rakiplerinden ayıran belki de en önemli durum, GoPro'nun tüketicilere daha yoğun ve esnek bir çözüm sunmayı hedefliyor gibi görünmesi olabilir. Karma katlanabilmekte ve rakiplerine göre daha ince bir görüntü sunmakta ve bunu da temel olarak ön kısmındaki kamera düzeni ile sağlamakta. Ayrıca Karma sadece bir drone değil, tamamıyla bir sistem olarak sunulmakta ve GoPro bu sistemi "uçtan-uca hayat yakalama çözümü" olarak adlandırmakta. Bunun anlamı da kamerayı ve 3 doğrultulu dengeleyiciyi drone'dan çıkartarak kameraya bağlayabilmeniz. Bu da sise elinizle video çekerken daha yumuşak bir çekim sunmakta. Eğer bu avantajı bir adım daha ileri götürmek istiyorsanız, bu sistemi GoPro'nun var olan kamera desteklerine yerleştirebilmektesiniz ve sorunsuz bir deneyim elde edebilmektesiniz.

Karma'nın başlangıç fiyatı 799$ olarak belirlenmiş durumda ancak bu seçenek bir GoPro kamerayı içermemekte. 23 Ekim tarihinden itibaren ise Karma/HERO5 Black paketi 1099.99$ ve 2017'nin başlarında Karma/HERO5 Session paketi 999.99$ önerilen fiyatları ile sunulacak...

Okuyucu Yorumları