Ve büyük ortaklık tamamen bitti!

Biri internetin devi, diğeriyse dev bir uygulama. İşte bu iki devin adları artık bir arada olmayacak

Ve ortaklık tamamen bitti!

Sosyal medya ile birlikte gelişen fotoğraf çekme ve paylaşma alışkanlıklarını zirve noktasına getiren Instagram, artık bazıları için eskisi kadar cezp edici olmayacak...

Çekilen fotoğrafları "retro" ve daha birçok farklı şekilde değiştirmemize imkan tanıyan Instagram, geçen hafta itibari ile "Twitter Card"lara verdiği desteği kesmek üzere ilk adımını atmıştı. Sonuç ise Instagram ile çekilen fotoğrafların, Twitter üzeriden paylaşılması halinde resimlerin kesilmiş bir şekilde görüntülenmesine yol açmıştı. Son surumda ise Instagram, Twitter üzerinden verdiği tüm desteğini çekmiş durumda. Artık Instagram ile çekilen fotoğraflar herhangi bir şekilde Twitter üzerinden gözükmeyecek. Fotoğraf yerineyse sadece paylaşılan fotoğrafın link'i gözükecek.

Konu hakkındaki resmi açıklama Twitter'ın kendi "status blog"undan paylaşmış durumda. Paylaşılan güncellemedeyse; "Instagram'ın, Twitter ile yaptığı fotoğraf alış verişi an itibariyle durdurulmuştur. Sonuç olarak artık paylaşılan fotoğraflar Tweet'ler ve kullanıcı fotoğrafları galerilerinde gözükmeyecek." sözlerine yer verildi.

Pek tabi bu durumda Instagram'ın Facebook, yani Twitter'ın baş düşmanı tarafından satın alınmasının rolü büyük.

Okuyucu Yorumları