Verbatim'den yeni OLED modülleri!

Verbatim dinamik aydınlatmaya uygun yeni nesil OLED modül yelpazesini genişletti!

Verbatim'den yeni OLED'ler!

Mimarlar ve iç mimarlar sıcak noktalar, göz kamaştıran parlamalar veya rahatsızlık veren karanlık alanlar olmadan atmosferik aydınlatma oluşturmak için OLED teknolojisini kullanabilirler. Verbatim, dinamik duvar aydınlatmaları oluşturmak için en son VELVE OLED modüllerin nasıl kullanılabileceğini gösterecek. VELVE OLED'ler ahenkli yumuşak ışık çıkışı, entegre kalibrasyon ve panodan eşit bir ışık dağılımı sunmasıyla sahne aydınlatmasında, disko ve bar ortamlarındaki yeni uygulamalarda yaratıcı kullanım için oldukça uygun.

Verbatim, kullanıma hazır modüllerden kompakt yeni bir set sunacak ve isteğe göre özel yapım OLED panel boyutları da oluşturabilecek. Birinci seçenek 131mm x 44mm ve ikinci ise sadece 65mm x 72mm ölçüleriyle orijinal boyutunun dörtte biri. Her biri sadece 5mm derinliğe sahip. Hem baskılı devre kartı arkaya monte edildiği hem de kablolama ile bağlı bir elektronik kontrol ünitesi yerleştirildiği için bu seride yer alan OLED modüllerin profili daha küçük, daha ince ve daha hafif hale getirilmiş.

Renk ayarlanabilir VELVE OLED modüllerin son serisi 3000K renk sıcaklığında metrekare başına 2000 kandelalık aydınlık yaymasıyla ve her bir panelin kırmızı, yeşil ve mavi (RGB) renk karışımı sağlamasıyla ambians aydınlatması için ideal.

Diğer ürünler ve Chrobak-Kando'nun açıklamaları

Diğer ürünler ve Chrobak-Kando'nun açıklamaları

Verbatim standını ziyaret edenler, yüksek performanslı halojen destekli LED spot aydınlatmaları da görebiliyorlar. Şirketin kısılabilir PAR16 GU10 ve MR16 GU5.3 lambaları; dükkanlarda, müzelerde, restoranlarda ve otellerde vurgulu aydınlatma ya da hoş bir arka plan ışıklandırması için veya evlerde ince bir zevk eklemek için ideal bir seçenek sunuyor. Şirket ayrıca, 850 lümen çıkış sunan ve perakende uygulamalarında yardımcı olması için güçlendirilip bir kısa form faktörü uyarlanan yeni AR111'i sergilemeyi planlıyor.

Verbatim EUMEA, LED İş Geliştirme Müdürü, Jeanine Chrobak-Kando: "Verbatim, veri depolama alanında öncü bir firma olarak tanınmış olmasına rağmen markanın kökleri aydınlatma alanında da yarım yüzyıldan fazla faaliyet göstermektedir. Mitsubishi Chemical Corporation'ın uzmanlığı ile desteklenen Verbatim'in LED ve OLED ürün portföyü, kalitesi, uyumluluğu ve alanında liderlik performansını ortaya koymasıyla her zaman güvenilebilir bir teknoloji sunmaktadır. " dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları