ViewSonic, 3 yeni projeksiyon ürününü tanıttı

ViewSonic yeni piyasaya sürdüğü 3 yeni DLP projeksiyonuyla tüketicilere farklı alternatifler sunuyor

Üç Yeni Projeksiyon

ViewSonic, evlerin, sınıfların, toplantı odalarının ve iş gezileri nedeniyle şirket ağına uzaktan bağlananların çeşitli sunum ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3 yeni DLP projeksiyon cihazı ürettiğini duyurdu.

LCD ve CRT bilgisayar monitörlerinin yanı sıra LCD televizyon ve projeksiyon cihazlarını da üreten ViewSonic, yeni piyasaya sürdüğü 3 yeni DLP projeksiyonuyla tüketicilere farklı alternatifler sunuyor.

ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü Eftal Sezer, bu konuda düşüncelerini şu şekilde ifade ediyor: "ViewSonic, ev kullanıcılarının, eğitimcilerin ve iş dünyası profesyonellerinin, yüksek görüntü kalitesine sahip, kullanımı kolay ama bütçelerine uygun projeksiyon cihazlarına ihtiyaç duyduklarını biliyor."

Üretilen bu projeksiyon cihazları - PJ513D, PJ551D, PJ560D - Texas Instruments'ın BrilliantColor™ teknolojisiyle geliyor. Renk spektrumunun daha geniş bir gamını kullanan BrilliantColor™ teknolojisi, daha gerçeğe yakın görüntülerle sunumları daha parlak ve dinamik hale getiriyor.

ViewSonic ayrıca, LCD ekrandaki teknolojisini yeni projeksiyon cihazlarına da taşıyor. Şirketin yeni projeksiyon cihazları, kontrast oranını 2000:1'e yükseltmek için Dynamic Contrast Ratio (Dinamik Kontrast Oranı) teknolojisi ile donatılmış bulunuyor. Bu teknoloji, siyah rengi daha siyah, beyazı ise daha beyaz yapmak suretiyle verileri ve dokümanları daha net bir şekilde yansıtabiliyor. Yeni cihazlar aynı zamanda, kullanıcılara ekran ve baskı uyumu için tek tek renklerin yoğunluğunu ayarlama olanağı tanıyor ve ViewMatch teknolojisini de destekliyor.

Bu projeksiyon cihazlarının özelliklerini öğrenmek için yazımızın ikinci sayfasına geçebilirsiniz.

Kısaca Özellikler

Kısaca Özellikler

PJ513D PJ551D PJ560D
Çözünürlük SVGA XGA XGA
Parlaklık 2200 2200 3200
Kontrast Oranı 2000:1 2000:1 2000:1
Bağlantılar RGB giriş, Kompozit, S-Video, Ses giriş, RS232 RGB giriş, Kompozit, S-Video, USB RGB giriş/çıkış, Kompozit, S-Video, Ses giriş/çıkış, USB, RS232
Hoparlör 2W x 1 - 5W x 2
Ağırlık 2.6 KG 2.7 KG 2.9 KG
Okuyucu Yorumları