Vücudunuzu Panasonic ile dinleyin!

Panasonic tansiyon aletleri ile tansiyon ölçmeyi alışkanlık haline getirip sağlıklı yaşamak elinizde

Kalp atışlarınızı dinleyin

Panasonic'in Türkiye'de pratik ve en doğru şekilde nabız ve kan basıncını ölçmek isteyenler için üst koldan tansiyon ölçen modeli EW3106 ile bilekten tansiyon ölçen EW3006 modeli olmak üzere iki farklı modeli bulunuyor.

Sağlığınızı sizden daha iyi takip eden biri var!

Son ölçümlerde tansiyonunuzun kaç çıktığını hatırlayamıyor musunuz? Hiç sorun değil! Bilekten ölçüm yapılmasına imkan tanıyan EW3006 modelinin 90, bilekten ölçüm yapan EW3106 modelinin ise 42 ölçüm hafızası bulunuyor. Panasonic tansiyon aletleri tüm ölçümlerin ortalamasını alma imkanı da sunuyor.

Şişirerek ölçüm sistemine sahip Panasonic tansiyon aletleri, Precise Logic Teknolojisi ve Dijital Filtreleme Teknolojisi sayesinde tıbbi olarak doğruluğu kanıtlanmış, güvenilir ölçümler sunuyor. Panasonic tansiyon aletleri, kolay kullanımı ve güvenilir ölçümleri ile Almanya'daki prestijli test kuruluşunun incelemelerinde "pekiyi" almayı başaran tek marka olarak dikkat çekiyor. Osilometrik Ölçüm Teknolojisi de tansiyonun yanı sıra damar fonksiyonlarının ölçülmesine de imkan tanıyor.

Diğer özellikleri ve fiyatları

Diğer özellikleri ve fiyatları

Eğer Panasonic tansiyon aletleri olarak düzenli olarak ölçümlerinizi gerçekleştiriyorsanız, hastalıklar daha gelmeden önleminizi alırsınız. Panasonic tansiyon aletlerinin hipertansiyon uyarı özelliğinin yanı sıra düzensiz nabız atışı saptama özelliği de bulunuyor. 3 satır geniş ekranlı Panasonic tansiyon aletlerinin büyük göstergeleri, ileri yaştaki hastalar tarafından rahatlıkla okunabiliyor.

Ayrıca alkalin pillerle çalışan Panasonic tansiyon aletleri çalışırken ses de çıkarmıyor.

EW3106 Tansiyon Aleti Tavsiye edilen Perakende Satış Fiyatı: 99 TL
EW3006 Tansiyon Aleti Tavsiye edilen Perakende Satış Fiyatı: 79 TL

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları