Walkman S540: Sony'den yeni Walkman serisi...

Özel dahili hoparlörü ve incecik kasasıyla yepyeni bir Walkman serisi daha: Walkman S540...

Yeni Sony'ler geliyor!

Sony'nin siyah, pembe, mor ve kırmızı renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunduğu, dahili stereo hoparlörlü ilk WALKMAN MP4 Çalar olan yeni WALKMAN S540 Serisi, müziğini paylaşmaktan keyif alan herkes için önemli bir seçenek sunuyor.

Sadece 10.2mm kalınlığındaki yeni S540 Serisi, her yere kolayca taşınabiliyorken, kompakt tasarımının içinde şık bir hoparlör kafesiyle korunan üstün kaliteli iki stereo hoparlör de barındırıyor. İnce hatlı "Digital Linear Phase Hoparlör Sistemi", kuvvetli baslara ve tizlere sahip doyurucu bir ses sunuyor.

Yalnızca Sony'ye özgü olan "Digital Linear Phase Hoparlör Sistemi" Teknolojileri, hoparlörden müzik dinleme keyfini benzersiz bir hale getiriyor. "Linear Phase Correction" özelliği, pürüzsüz, doğal frekans tepkileri sağlarken, "Virtual Bass" alt uçtaki derin frekans algısını pekiştirerek armonik sinyalleri kuvvetlendiriyor.

Yeni seri ile verilen kulaklıklar da son derece dinamik ve ayrıntılı ses sağlayan Sony'nin benzersiz "Clear Audio" teknolojileriyle destekleniyor. "Clear Stereo", sol ve sağ kanallar arasındaki sızıntıyı azaltırken, "Clear Bass", kuvvetli alt uç frekansları sos bozulması olmadan sunuyor.

Pürüzsüz ve rahat bir dinleme deneyimi

Pürüzsüz ve rahat bir dinleme deneyimi

5 bantlı ekolayzıra sahip yeni WALKMAN S540 Serisi ayrıca, parçalar arasında ses yüksekliği düzeylerini dengeleyen "Dynamic Normalizer" özelliğiyle, pürüzsüz ve rahat bir dinleme deneyimi sağlıyor.

S540 serisinin 2.4 inç geniş LCD ekranı, yüksek çözünürlüğün yanı sıra, eşsiz kontrast özelliğiyle son derece ayrıntılı görüntüler sunuyor. LCD ekran, uyumlu olduğu durumlarda, 'podcast'lerin, çevrimiçi film mağazalarından indirilen filmlerin ve paylaşım sitelerinden alınan video kliplerin keyfini sürmek isteyenlere benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Ekranın hızlı tepki süresi, saniyede 30 kareye kadar pürüzsüz ve net video gösterimine olanak tanıyor.

Cihaz yan çevrildiğinde videolar, dahili hoparlörlerden gelen zengin ses eşliğinde yatay olarak da izlenebiliyor. Ayrıca kullanışlı bir ayaklık aksesuarı sayesinde cihazı elde tutmaya gerek olmadan, masa üzerinde de film seyredilebiliyor. Yeni WALKMAN S540 Serisi, denetimli lisanslı (rights-managed) WMA ve WMV formatları da dahil olmak üzere, başlıca müzik ve video formatlarının birçoğunu destekliyor.

PC'den sürükle-bırak yöntemiyle veya iTunes aracılığıyla Content Transfer (İçerik Aktarımı) yazılımı kullanılarak müzik, video ve fotoğraflar son derece hızlı ve kolay bir biçimde aktarılabiliyor. MPEG1 ve belli WMV dosyaları da yine Content Transfer ile dönüştürülerek çalınabiliyor. Content Transfer Yazılımı, WALKMAN'in belleğinden yüklenmeye hazır olarak sunuluyor.

FM radyolu yeni S540 Serisi, üniversitedeki dersleri, mülakatları veya kullanıcıların kendi bestelerini kaydetmelerine olanak tanıyan dahili bir ses kaydediciyi barındırıyor. Kaydedici, FM radyodan sevilen şarkıları daha sonra dinlemek üzere de kaydedebiliyor.

WALKMAN S540, tek bir şarjla 42 saate varan inanılmaz bir süre boyunca kulaklıkla müzik dinleme olanağı sunuyor. Yeni seri ayrıca, dahili hoparlörlerle 17 saat müzik dinleme imkanı tanıyor. Kullanıcılar isterlerse kulaklıka 6,5 saat, dahili hoparlörleri kullandıklarında ise 5 saat video izleyebiliyor.

Yeni WALKMAN E440

Yeni WALKMAN E440

WALKMAN E440'ta bulunan "Clear Audio" teknolojileri "Clear Stereo" ve "Clear Bass", kullanıcılara mükemmel bir müzik dinleme deneyimi yaşatırken, "Dynamic Normalizer" özelliği de farklı parçalar arasında ani ses düzeyi sıçramalarını engelleyerek, pürüzsüz, rahat bir dinleme deneyimi sağlıyor.

WALKMAN E440'ta, aksiyon sahnelerinde bile mükemmel sonuç veren 2 inç LCD ekran bulunuyor. Format desteği, yaygın ses formatlarının yanı sıra, yüksek kaliteli video gösterimi için H.264/AVC ve MPEG4'ü de kapsıyor. E440'de ayrıca kayıt özelliğine sahip bir FM radyo bulunuyor.

Yeni WALKMAN S540 ve E440 serisi MP4 Çalar Ekim 2009'dan itibaren kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları