Watch'un özellikleri biraz daha belli oldu!

Apple Watch'ın sızan iPhone uygulaması, saatin bazı özelliklerini de gün yüzüne çıkardı!

Apple Watch'tan yeni detaylar

Apple Watch'un yeni ortaya çıkan yardımcı uygulaması, henüz satışa sunulmayan saatin bazı özelliklerini ortaya çıkardı.

9to5Mac'in haberine göre Apple Watch'un iOS uygulaması sayesinde saatin kullanıcıları, onun ayarlarını iPhone üzerinden kontrol edebiliyorlar. Uygulama, saatin depolama bilgisini, içinde hangi şarkıların, uygulamaların ve fotoğrafların bulunduğunu gösterebiliyor. Yardımcı uygulama yoluyla Apple Watch'un ekranındaki simgelerin sırasını değiştirmeniz de mümkün.

Ancak Apple Watch'ta çok daha ilgi çekici işlevler var. Örneğin siteye göre Apple Watch'un saat arayüzlerini dijital "monogramlar" ile değiştirmenize izin veriliyor. Bir başka işlev ise saat üzerinden tek bir hisse senedini takip etmenize olanak tanıyor.

Watch'un özellikleri biraz daha belli oldu!

Siteye göre, telefonunuza uyarı geldiğinde Apple Watch'un ekranında bunun için küçük bir kırmızı nokta gösteriliyor. Metin mesajlarına ses tanıma veya sesli mesajlarla cevap vermeniz, veya önceden hazırlanmış mesajlardan biriyle cevaplamanız mümkün oluyor. Ancak klavyeyle kendi mesajınızı yazamıyorsunuz. Yardımcı uygulamada güvenlik özellikleri de var. Uygulama, saatiniz için bir koruma kodu oluşturmanıza izin veriyor. Dilerseniz parola 10 kez üst üste yanlış girildiğinde saatin içeriğinin silinmesini tercih edebiliyorsunuz.

Apple Watch'un birkaç ay içinde satışa sunulması bekleniyor. O güne kadar saatin nasıl çalıştığını buradan denemeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları