Web Tarayıcınıza Dünya Saati Ekleyin

Farklı bölgelerdeki saatleri bilmek mi istiyorsunuz? Bu eklenti, Chrome tarayıcınıza saat ekliyor!

Tarayıcınıza dünya saati ekleyin!

Dünyanın farklı yerlerinde yaşayanların saatlerini bulmak ve herkesin kabul edeceği bir saate toplantı yapmak, kolay bir iş değil. Farklı bir saat bölgesine yolculuk yaptığınızda ve her yerde geçerli olmayan "gün ışığından tasarruf saatini" hesaba katmanız gerektiğinde işler iyice zorlaşıyor.

Web Tarayıcınıza Dünya Saati Ekleyin

Bir Chrome eklentisi olan FoxClocks, iş arkadaşlarınızın saatinin kaç olduğunu bulmanızı biraz daha kolay hale getiriyor. Eklenti üzerinde en çok iletişim kurduğunuz arkadaşlarınızın konumunu giriyorsunuz, böylece bu saatler Chrome penceresinde sürekli olarak gösterilmeye başlanıyor.

Bu sayede örneğin sabah 10:00'da ABD'deki arkadaşınıza gönderdiğiniz epostaya muhtemelen hemen cevap alamayacağınızı anlayabiliyorsunuz. Veya epostayı hemen göndermeyip, arkadaşınız ofiste bulunduğu bir saate göndermeyi tercih edebilirsiniz.

FoxClocks, sıkça seyahat edenlerin de işine yarayabilir. Telefonunuz, evinizde saatin kaç olduğunu söylüyor olabilir ancak farklı ülkelerdeki arkadaşlarınızın saatini bilmeniz gerekiyorsa, eklenti işinize yarayacaktır.

İndirin: FoxClocks (Google Chrome eklentisi)

Okuyucu Yorumları