Western Digital, 5 yıla kadar Ürün Garantisi Sunuyor

Western Digital, son kullanıcılara 5 yıla kadar sınırlı garanti sağlarken, çalışmayan ürünleri değiştirerek 2 yıllık distribütör garantisinin ötesine geçiyor.

WD'den 5 yıllık garanti desteği!

Western Digital, aşırı sıcaklarda çalışma kapasitesi gibi fazladan dayanıklılık faktörlerine sahip bazı ürünlerle birlikte, yüksek performanslı ve dayanıklı ürünlerle depolama çözümleri pazarında günümüzde lider oyunculardan biri halinde.

Dahili Depolama ve Platform Ürünlerinden Sorumlu Kıdemli Müdür Arkın Balıkçıoğlu, Western Digital ürünlerin uzun ömürlü olmasına rağmen, "Kullanıcılarımıza, ürününün artık uygun bir şekilde çalışamadığı durumlarda, ücretsiz bir şekilde değiştirilmesini sağlama seçeneğine sahip olmanın güvenilirliğini sunmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimizin kalitesinden eminiz, ancak ürününüz bozulursa, şirketimizin sunduğu 5 yıla kadar garantiden yararlanabilirsiniz," diyor.

Arkın Balıkçıoğlu sözlerine şunları ekliyor: "Western Digital olarak, sadece ürünlerimizin ayırt edici yüksek kalitesiyle değil, bizi sektörümüzde farklı kılan benzersiz garanti politikalarımızla da müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz."

Sürecin kolaylığını vurgulayan Arkın Balıkçıoğlu şöyle devam ediyor: "İşlem oldukça basit. Garanti sürecini yerine getirmeye adanmış bir online platformumuz var. Son kullanıcılar kolayca kaydolabilir ve bundan sonrasının kolayca halledildiği de söylenebilir. Daha hızlı bir sürece sahip olmamızı sağlayan Barsan Global Lojistik ile iş ortaklığı yapıyoruz. Kullanıcıların ürünlerini mümkün olan en kısa sürede değiştirmelerini sağlamaya çalışıyoruz."

Garantiye tabi ürünler ve süreleri aşağıdaki gibidir:

Sabit Diskler:

WD Purple - 3 yıl

WD Red - 3 yıl

WD Gold - 5 yıl

WD Red Pro - 5 yıl

WD Black - 5 yıl

SSD'ler:

WD Green SSD - 3 yıl

WD Blue SSD - 5 yıl

WD Black SSD - 5 yıl

WD Red SSD - 5 yıl

Okuyucu Yorumları