WhatsApp, rehbere kaydedilmemiş numaralara mesaj göndermeyi kolaylaştırıyor

Tüm kullanıcılara sunulan yeni bir güncelleme ile, WhatsApp'ta artık rehberinizde olmayan kişilerle daha kolay iletişime geçebileceksiniz.

WhatsApp'ta rehbere kaydetmeden mesaj gönderme dönemi başlıyor

WhatsApp'ta yeni kişilerle mesajlaşmak artık çok daha kolay hale gelmek üzere. WABetaInfo'nun haberine göre, bilgilerini rehberinize kaydetmek zorunda kalmadan istediğiniz kişiye ulaşmanızı sağlayan yeni bir güncelleme kullanıma sunuluyor.

Bu yeni özelliği herhangi bir mesaj başlatır gibi deneyebilirsiniz. Ana ekranınızdaki yeni mesaj düğmesine tıklayın ve ardından arama çubuğuna sadece telefon numarasını yazın. Numara ayrı bir kategori altında görünecek. Kişinin numarasının ve profil fotoğrafının sağında "sohbet et" seçeneğine tıklayarak onunla doğrudan konuşmaya başlayabilirsiniz.

Şimdiye kadar bunun tek istisnası bir web bağlantısı üzerinden sohbet başlatmak ya da grup sohbetlerinde kaydedilmemiş numaralara yanıt vermekti. Ancak bunlar yine de bir QR kodu ya da tanıdığınız birinden gelen bir davet aracılığıyla sohbete girmenizi gerektiriyordu. WhatsApp'ın son güncellemesi tüm kullanıcılara sunuluyor, bu nedenle yeni özelliği yakında kullanabilmeniz mümkün olacak.