WhatsApp'tan klasik masaüstü uygulaması!

WhatsApp'ın geçtiğimiz günlerde ipuçları sızan yeni işlevi, beklediğimizden çabuk geldi!

WhatsApp'tan büyük sürpriz!

WhatsApp, bilgisayarının başında oturanların sohbet deneyiminden yoksun kalmalarını istemiyor. Firma, bugün duyurduğu yeni masaüstü uygulamasıyla bir platforma daha gelmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde ipuçlarına rastladığımız yeni masaüstü uygulaması, WhatsApp'ın açıklamasına göre "işte veya evde, ister telefonunuzda, ister bilgisayarınızın başında, her zaman, her yerde iletişimde kalmanızı" sağlıyor. Masaüstü uygulaması, WhatsApp Web gibi "telefonunuzun bir uzantısı" olarak çalışıyor ve mesajlarınızı cihazınızla eşitliyor.

Windows ve OS X 10.9'dan üzerini kullanan Mac'ler için sunulan uygulama, Windows'ta klasik masaüstü programları gibi çalışıyor. Yani karşımızda "Metro" stilinde veya "Evrensel uygulama" türünde bir Windows 10 uygulaması yok. Yeni uygulama, Windows 8 ve sonrasında destekleniyor.

WhatsApp'ın masaüstü uygulamasını buradan indirebilirsiniz. Kurulumu yaptıktan sonra WhatsApp Web'de olduğu gibi, telefonunuzun Ayarlar menüsünden WhatsApp Web işlevini etkinleştirmeniz ve PC'nizin ekranındaki QR kodunu taratmanız gerekecek.

Okuyucu Yorumları