Windows 10 April Update 8 Mayıs'ta Gelebilir

Yeni sızıntıya göre Windows 10'na gelecek olan bir sonraki büyük güncelleme April Update, Nisan'ı ıskalayıp bu tarihte gelebilir!

April Update Mayıs'ta gelebilir

Twitter'da paylaşılan Çinli bir satıcının dahili notunda Windows 10 April Update'in 9 Mayıs'ta geleceği yazıyordu. Eğer saat farkını göz önünde bulundurursak güncelleme Amerika'da 8 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayabilir.

Windows 10 April Update 8 Mayıs'ta Gelebilir

Google Translate uygulaması ile tecrüme edilen yazıda Windows RS4'ün (yani Redstone 4, diğer adıyla Spring Creators Update, resmi adıyla April Update) yayınlanması Çin'de 9 Mayıs sabahında başlayacak. Bu da Amerika'da 8 Mayıs öğle vakti anlamına geliyor. İddiaya göre bu mesaj dağıtımcılar arasında yayınlanan dahili bir mesaj.

Şimdilik Microsoft güncellemenin resmi olarak ne zaman sürülmeye başlayacağını açıklamadı. Tahminlere göre dağıtımcılar güncellemeye daha erken veya daha geç erişiyor olabilir, bu yüzden kullanıcıların tam olarak hangi tarihte April Update'e erişebileceği kesin değil.

Diğer tuhaf bir durum ise sürüm 1803'ün April Update (Nisan Güncellemesi) adına sahip olmasına rağmen Mayıs'ta yaygınlaşacak olması.

April Update olduğu düşünülen 17134 ön-izleme sürümü şu an Slow ve Release Preview halkalarında erişime açık durumda. Eğer ciddi bir sorun ortaya çıkmazsa iki hafta sonra yeni Windows 10 sürümüne erişim açılabilir.

Okuyucu Yorumları