Windows 10 Creators Update Sürpriz Yapabilir!

Yeni bir rapor, Windows 10'un sıradaki büyük güncellemesinin herkesi şaşırtacak bir sürprize imza atabileceğini söylüyor!

Creators Update sürpriz yapabilir!

Creators Update'i Windows 10'lu sisteminize yüklemek için Build etkinliğini beklemenize gerek kalmayabilir. MSPowerUser'ın yeni bir raporun göre Microsoft, bir sonraki büyük güncellemeyi 11 Eylül'de yayınlamayı planlıyor.

Raporunu "Microsoft'un planlarına yakın" üç kaynağa dayandıran MSPowerUser, Microsoft içerisinde "Redstone 2" adıyla anılan Creators Update'in dağıtımına 11 Nisan'da başlanacağını söyledi. "Dağıtım" sözcüğüne dikkat etmek gerekiyor çünkü bu sözcük, 11 Nisan tarihi doğru olsa bile güncellemenin herkese aynı günde sunulmayacağı anlamına geliyor.

Büyük bir güncelleme olan Creators Update'in Windows 10'a bir dizi üretim aracı, oyunlara yönelik geliştirmeler ve daha saydam gizlilik özellikleri getirmesi bekleniyor.

MSPowerUser, bu tarihin kesin olmadığını ve değişebileceğini de belirtiyor. Bunun yanında siteye göre bir sonraki "Redstone 3" güncellemesi, bu senenin dördüncü çeyreğinde yayınlanacak. Bu gerçek olursa Microsoft'un büyük güncellemeleri ilkbahar veya yaz aylarında yayınlama geleneği bozulmuş olacak.

Okuyucu Yorumları