Windows 10 Fall Creators Update RTM'ye Ulaştı

Windows 10'un büyük sonbahar güncellemesi, nihayet RTM seviyesine ulaştı!

Fall Creators Update, RTM'ye ulaştı

Microsoft, büyük sonbahar güncellemesi için uzun zamandır hazırlanıyordu. Şirket Build 2017 sırasında büyük sözler verdi ve bazı yeni özellikleri tanıttı, ancak Timeline gibi bazı çok beklenen özelliklerin Fall Creators Update'te olmayacağını duymak bir çok kullanıcıyı üzdü.

Son 24 saat içerisinde, Fast ring kullanıcıları için bir güncelleme yayınlandı ve bu halkadaki herkes yapı 16299.15'e yükseltildi. Görünüşe bakılırsa Windows 10 Fall Creators Update'in geliştirme süreci nihayet sona erdi. Windows Central'a göre Microsoft son sürümü üreticilere onaylattı ve 16299.15 büyük güncellemenin tabanı olacak. Bu maalesef tamamen hatasız bir güncelleme anlamına gelmiyor, ancak bu sayede üreticiler geride kalan küçük hataları düzeltmek için biraz daha zamana sahip olacak.

Fall Creators Update, 17 Ekim'de tüm Windows 10 kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Günümüz ile bu tarih arasındaki zaman içerisinde şirket kodu tekrar tekrar kontrol edecek ve güncelleme nihayet yayınlandığında akıcı bir tecrübe sağlamaya çalışacak.

Okuyucu Yorumları