Windows 11'i optimize etmeyi kolaylaştıran WinToys uygulaması güncellendi

Windows 11'i optimize etmenizi kolaylaştıran ve çok bilinmeyen bazı ayarlara kolay erişim sağlayan popüler üçüncü taraf uygulama WinToys, yeni güncellemesi ile artık çok daha yetenekli.

Windows 11'i optimize etmeyi kolaylaştıran WinToys artık çok daha yetenekli

Windows 11’in bazı çok bilinmeyen ayarlarını güvenli ve kolay bir şekilde değiştirmenin ve optimize etmenin bir yolu olarak sunulan WinToys uygulaması, 1.3 versiyonu ile yıllık güncellemesini aldı. Bu son güncellemeyle beraber popüler üçüncü taraf uygulama, bilgisayarınızın bakımını yapabilmeniz için birkaç kullanışlı seçenek geliyor.

Örneğin WinToys, artık bilgisayarınızı sürekli olarak uyku modundan uyandıran işlemleri durdurabiliyor. Ayrıca bellek incelemesi için bir kısayola sahip ve otomatik uygulama güncellemelerini açıp kapayabiliyorsunuz. Elbette yenilikler bunlarla sınırlı değil.

Microsoft Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz WinToys’un değişiklik kayıtlarında belirtildiği üzere, eklenen yeni özellik ve işlevlerin yanı sıra pek çok optimizasyon ve hata düzeltmesi de yeni güncellemeyle beraber kullanıma sunuluyor.