Windows Phone'a iyi haber!

Windows Phone uygulamalarının indirilme sayılarında görülen artış, Microsoft'u mutlu etti!

Windows Phone'a iyi haber!

Windows Phone uygulamalarının indirme oranlarının, Noel tatili döneminde yüzde 10 arttığı açıklandı. Bu veri, Windows ekosistemi için bir reklam platformu olan AdDuplex tarafından sunulmakta.

Firmanın yaptığı işlem ise, 25 ve 26 Aralık tarihindeki indirme sayılarıyla 24 Aralık tarihindeki verileri karşılaştırmak ve firma, uygulama indirmelerinde yaklaşık yüzde 10 artış gözlemlediğini söylüyor. Tabii ki bunun anlamı Windows Phone'un sezon içerisinde yüzde 10'luk bir büyüme gösterdiği değil ancak bu durum, daha fazla Windows Phone satıldığının bir göstergesi olabilir.

Daha önce açıklanan pek çok veri gibi, bu veri de Lumia 530'un liderliğineişaret ediyor. 530'u 520, 630, 635, 625 ve son olarak Lumia 735 gibi düşük seviye telefonlar takip ediyor.

Eğer Windows Phone severler grubunda yer alıyorsanız, bu haberin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Platform, her ne kadar yavaş da olsa büyümeye devam ediyor ve bu verilere bakıldığında, Microsoft'un neden düşük seviye telefonlara odaklandığını anlamak daha kolay oluyor...

Okuyucu Yorumları