World of Tanks'te Beta Sezonu Başlıyor

Yeni oyun modunda oyuncular kendilerine yakın seviyelerdeki oyuncularla karşılaşıp, sezonluk listelerde yükselmeye çalışacak.

World of Tanks beta sezonu başlıyor

Milyonlarca oyuncunun severek oynadığı World of Tanks'in yayıncısı Wargaming tarafından yapılan duyuruyla üst seviye World of Tanks oyuncuları için yeni bir oyun modu tanıtıldı. Daha zorlu mücadeleler arayan oyuncular için oluşturulan Dereceli Savaşlar adlı yeni mod, kişisel performansa ağırlık veriyor ve nasıl bir takımla kime karşı oynayacağınızı belirlemek için yeni bir derece sistemi kullanıyor. 9.19 güncellemesiyle gelen mod 5 Haziran itibariyle oynanabilecek.

World of Tanks Ürün Müdürü Thaine Lyman, Dereceli Savaşlar modunu şu sözlerle değerlendirdi, "Topluluğumuz tarafından son dönemde en çok istenen şeylerden biri, kişisel performans temel alınarak oluşturulacak bir moddu. Bu yüzden Dereceli Savaşlar'ın Beta'sını başlatmak bizim açımızdan çok heyecan verici. Umarım oyuncular Beta'ya katılarak hem eğlenirler hem de bu yeni modu tamamlamamıza yardımcı olurlar. Geliştirme süreci sonucunda gerçek anlamda heyecan verici bir deneyim yaratmak için gelecek geri bildirimler doğrultusunda bu yeni modu şekillendirmeye devam edeceğiz."

Dereceli Savaşlar, üst seviye araçları açınca girilebilen 15'e 15 iki takım arasında oynanan bir PvP modu. Mod beraberinde getirdiği derece sistemi, oyun içi başarı tabloları ve sezona özel başarı tabloları ile 10. seviyeden sonra yeni bir gelişme yolu açıyor. Yalnızca 10. seviye tanklarla girilebilen sezon 28 gün sürüyor. Maçlarda elde ettikleri bireysel sonuçlara göre sıralanan oyuncular, o sezonun başarı tablosunda adını başa yazdırmak için kendileriyle benzer seviyelerdeki oyuncularla çarpışıyor.

Dereceli Savaşlar'da en iyi performansı gösteren oyuncularıyla ise çeşitli ödüller bekliyor. Sezon sonunda başarı tablosunda ilk %50'lik dilim içerisinde yer alan oyuncular, başarılarını gösteren özel armalara, yeni bir oyun içi paraya ve tahvil sahibi olacak. Tahviller ile İyileştirilmiş Donanım ve Yönergeler yeni oyun içi eşyaları almakta da kullanılabileceği için oyunun genelinde faydalı olacak.

Okuyucu Yorumları