WP 8.1, beklenen değişikliği yapıyor!

Windows Phone'a gelecek 8.1 güncellemesi, en çok şikayet edilen eksiği sonunda dolduruyor!

Windows Phone 8.1'den müjde!

Nokia Lumia Black güncellemesi, Windows Phone 8'li Nokia kullanıcılarına henüz dağıtılmaya başlandı. Ancak çoğu WP8'li cep sahibinin gözü, bir sonraki büyük güncelleme olan Windows Phone 8.1'de. İyi olan şey ise WP 8.1'den sızan görüntülerin güncelleme hakkında bizi fazla merakta bırakmaması.

WPbar.cn web sitesinin yayınladığı bir ekran görüntüsünde Windows Phone 8'de eklenmesi en çok istenen işlevlerden bir tanesi, birbirinden ayrı ses denetimleri görünüyor. Çince dildeki ekran görüntüsünü aşağıdan yukarıya doğru anlatırsak, en alttaki simge telefonun sessiz modda olup olmadığını gösteriyor. Sağ taraftaki çark simgesi, ses ayarlarını açıyor. Alt taraftaki yeşil ses denetimi, "Medya + Uygulamalar"dan gelen sesi, üst taraftaki ise "Zil + Uyarılar" seslerini ayarlıyor.

Windows Phone User Voice web sitesine göre 85.552 kullanıcı, bu işlevin Windows Phone'a eklenmesi için dilekte bulunmuş. Anlaşılan o ki Microsoft'taki mühendisler de bu eksikliğin farkına varmışlar ve işlevi Windows Phone 8.1'e sonunda eklemişler.

WP 8.1, beklenen değişikliği yapıyor!

Windows Phone 8.1'e geleceği iddia edilen diğer özellikler arasında Bing Smart Search (Windows 8'deki gibi), VPN desteği, bildirim alanı ve fazlası var.

Okuyucu Yorumları