Xbox One'a tonla yenilik yolda!

Xbox One'a önümüzdeki aylarda güncellemelerle gelecek yeniliklerin listesi ortaya çıktı!

Xbox One'a tonla yenilik!

Xbox One'a önümüzdeki aylarda yazılım güncellemeleriyle gelecek yeni işlevler, Microsoft'tan Larry Hryb tarafından açıklandı. Yeni işlevler arasında Arkadaşlar bölümü gibi daha önce duyduğumuz işlevler ve hiç duymadıklarımız var. İşte yeniliklerin tam listesi.

Yeni "Arkadaşlar" bölümü: Önizleme üyelerine birkaç hafta önce açılan yeni Arkadaşlar bölümü, kullanıcıların arkadaşlarının ne yaptığını (oynadıkları popüler oyunlar, Gamerscore leaderboard detayları gibi) hızla görmesine izin veriyor.

Snap Center: Yeni Snap Center, mesajlaşma, arkadaşlar, partiler ve başarılar gibi özellikleri oyunu terk etmeden kullanmanızı sağlıyor.

İç içe mesajlar: Yeni mesajlaşma uygulaması, ilgili mesajları bir araya toplayabiliyor ve tam geçmişi gösterebiliyor. Oyunlardan kaydedilmiş görüntüler, oyunu durdurmadan izlenebiliyor.

Media Player: Bu yeni uygulama, kullanıcılara USB sürücülerinden veya ağa bağlı DLNA destekli medya sunucularından medya dosyalarını yürütmeye izin verecek. Program, ilk olarak sadece USB cihazlarını destekleyecek, DLNA daha sonra gelecek.

Xbox One Digital TV Tuner ve fazlası

Xbox One Digital TV Tuner ve fazlası

Xbox One Digital TV Tuner: Geçen hafta duyurulan bu aksesuar, öncelikle Avrupa'da belirli ülkelere dağıtılacak (aralarında Türkiye yok), ardından Ekim'de satışa sunulacak.

TV'den SmartGlass'a akış: Xbox Digital TV Tuner'ın satışa sunulmaya başlanmasıyla birlikte Xbox One sahipleri, TV'lerini akıllı telefon ve tabletlerine akış yapabilecekler.

Boot to TV: Xbox One, istendiğinde bekleme modundan geri geldiğinde direkt olarak TV'yi açabilecek.

Live TV mini guide: OneGuide'ın mevcut olduğu ülkelerde yeni bir kılavuz, TV'de şu an oynayan içerik hakkında detaylar sunacak.

Yeni ülkelere genişleme: Xbox One, önümüzdeki haftalarda 29 yeni pazara daha açılacak.

Okuyucu Yorumları